Na Kickstarteru to zkouší smrťácká strategie Death Inc.
zdroj: tisková zpráva

Na Kickstarteru to zkouší smrťácká strategie Death Inc.

4. 2. 2013 18:53 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Šedesátá léta sedmnáctého století v Anglii. Nic moc čas, zvláště pokud máte slabší...

Šedesátá léta sedmnáctého století v Anglii. Nic moc čas, zvláště pokud máte slabší imunitu. Ale kdybyste mohli hrát za Smrťáka a likvidovat všechny ty otravné lidi pomocí svých hord a gest, kterými ovládáte své ochočené nemoci, to by bylo něco jiného. To si asi řekli vývojáři z malého britského studia Ambient. 


Výsledkem je kickstarterový projekt Death Inc., který žádá 300 tisíc liber a za to vám nabízí humornou kombinaci strategie ve stylu Dungeon Keeper a Theme Park. Když zrovna nebojujete s občany království, kteří se snaží překazit tažení vašich hord šířících dýmějový mor, budujete své smrťácké království. A svou kancelář. Ano, chmurný žnec má kancelář se stolem. Své nemoci nešíříte jen pomocí lidí, na řadu přijdou i zvířata. Zajímavě zní ovládání pomocí gest virtuálního epidemického štětce.

Tvůrci jednoduše slibují spoustu možností, jak se vypořádat s těmi otravnými zdravými jedinci a celková stylizace vypadá jednoduše rozkošně. Projekt je momentálně v začátcích vývoje, ale už je udělaných několik levelů pro představení principů hry. Titul by měl vyjít na PC a Mac, samozřejmě pokud se zaplatí. Na další informace a stejně tak odměny se můžete podívat na stránkách jeho kickstarterového projektu.

Nejnovější články