Minimální HW požadavky Black Ops 2 - na WinXP si nezahrajete
zdroj: tisková zpráva

Minimální HW požadavky Black Ops 2 - na WinXP si nezahrajete

3. 9. 2012 11:35 | Téma | autor: Petr Poláček |

Možná se v diskusích tváříte, že Call of Duty je největší zlo pod sluncem a Black Ops 2 vás vůbec nezajímá. Jen že já vím, že to tak jenom vypadá a vy to víte také. Proto by vás mohly zajímat minimální hardwarové požadavky PC verze Black Ops 2, které se objevily na komunitní sajtě.

Špatná zpráva je, že hra vůbec nepoběží na PC s operačním systémem Windows XP, protože engine hry používá DirectX 11. Dalo by se samozřejmě debatovat, jestli by implementace DX9 tak bolela, ale je to rozhodnutí tvůrců, na němž se pravděpodobně nic moc nezmění. Dobrá zpráva naopak je, že na níže uvedeném hardwaru si hru bez problémů zahrajete a nebude to jako obvykle, že se vám hra spustí, ale následně z ní uvidíte jen statické obrázky. Tvůrci prý na min. specifikace hru dlouze testovali a jsou si stoprocentně jistí, že poběží fajn a bez problémů. A ještě než se na ony HW požadavky mrknete, tvůrci pro vás mají dalších pár informací.

PC verze Black Ops 2 prý nabídne vylepšené nasvícení, stíny, antialiasing a další efekty, které už by konzole neutáhly. Navíc hra poběží ve vysokých rozlišeních a s vyšším frameratem. Ostatně, v PC verzi nebude framerate uzamknutý, potažmo si budete moci skrze slider framerate cap nastavit, když budete chtít.

A nyní konečně minimální HW požadavky:

OS: Windows Vista SP2 nebo Windows 7
CPU: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz nebo AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
Paměť: 2GB pro 32-bit operační systém nebo 4GB pro 64-bit operační systém
Grafická karta: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB nebo ATI Radeon HD 3870 512 MB

Black Ops 2 vyjde na PC, PS3 a X360 letos 13. listopadu.

Nejnovější články