Kickstarterová kampaň Shadowrun: Hong Kong nabírá nečekané obrátky
zdroj: tisková zpráva

Kickstarterová kampaň Shadowrun: Hong Kong nabírá nečekané obrátky

27. 1. 2015 12:30 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Pokračování herní reinkarnace klasického stolního RPG Shadowrun se na Kickstarteru začíná opravdu rozjíždět. Nejen, že se další díl zasazený do Hong Kongu stihl zaplatit prakticky okamžitě, ale zaplacením požadované částky se roztočená kolečka crowdfundingu nezastavila. Do konce kampaně zbývají ještě tři týdny, ale již teď má projekt na kontě sedminásobek požadované částky, tedy krásných 700 tisíc dolarů, a tvůrci skoro nestíhají vymýšlet další dodatečné cíle.

Dva roky po předešlém díle se tak mohou hráči a fanoušci původního papírového RPG těšit na další zážitky z kyberpunkového světa budoucnosti roku 2056. Projekt se zaplatil v takové míře, že její cestě k nám snad nic nezabrání. Pokud ale budeme i nadále vesele posílat peníze, dočkáme se dalších a dalších milníků a především také extra obsahu.

Společnými silami tak hráči již například zaplatili animované sekvence, kvalitnější audio stránku hry, řadu postranní misí i vylepšenou magii hry atd. To opravdu velké rozšíření však začne na jednom milionu vybraných dolarů. Pak se hráči dočkají další do Hong Kongu zasazené minikampaně s celkovou herní délkou 4-5 hodin.

Příběh tohoto příběhového přídavku se bude odehrávat až po konci základní hry a umožní import postavy ze základní hry. Minikampaň by měla (pokud se na ní vybere onen milion) vyjít odděleně až po vydání základního příběhu, autoři by ji ale rádi stihli vydat ještě letos.

Datum vydání Shadowrun: Hong Kong je zatím naplánováno na polovinu letošního roku, zatím však pouze na PC, Mac a Linux. Pokud je toto váš šálek kávy a máte pro klasická RPG prošpikovaná kyberpunkem slabost, pak neváhejte. V rámci Kickstarterové kampaně si svoji kopii můžete předplatit již od sympatických 15 dolarů.

Nejnovější články