Halloweenský speciál v The Secret World běží a čeká na vás
zdroj: tisková zpráva

Halloweenský speciál v The Secret World běží a čeká na vás

22. 10. 2012 13:52 | Téma | autor: Petr Poláček |

Samotný svátek Halloween se odehraje až za devět dní, ale vývojáři z Funcomu spustili při této příležitosti svůj slíbený live eventu už minulý týden ve čtvrtek. Zúčastnit se jej můžete až do 1. listopadu, kdy skončí, a pokud jste nesledovali dřívější zprávy o plánovaných novinkách pro The Secret World, tak si obsah halloweenského live eventu můžete nechat zrekapitulovat na videu, které najdete po rozkliku.

Hlavní náplní speciální akce, kterých tvůrci do budoucna slibují mnohem více, je řešení problémů s kočkami. Chovají se divně a mizí. Co za tím může být? Respektive, kdo za tím může být? Opravdu je to Kočičí bůh, se kterým se v průběhu série vyšetřovacích i bojových misích na ostrově Solomon utkáte? Možná ano, možná je za tím ještě něco jiného, ale to už je mystérium, které si budete muset vyřešit sami.

Live event v TSW rovněž přinese sadu speciálních kostýmů, několik kočičích petů a sadu triků s různými účinky, ať už to jsou speciální buffy nebo lektvary s nečekaným účinkem. Získat tohle všechno můžete buď za plnění misí, nebo se tyhle serepetičky dají koupit v in-game storu, pokud jste netrpěliví a máte po kapsách dost peněz.

Pokud nejste bručouni a do halloweenského veselí se zapojíte, čeká vás odměna minimálně v podobě unikátních kostýmů a petů, přičemž těch cen je daleko více a jejich získání záleží na tom, jak si povedete v halloweenských soubojích jednotlivých frakcí.

zdroj: Archiv

Kupříkladu, ta frakce, která bude k poslední minutě 31. října držet kontrolu od Stonehange bojištěm, získá od tvůrců bonus k celkovému počtu nasbíraných bodů. Další podrobnosti o halloweenském speciálu najdete na této stránce, a nezapomeňte si pustit to video, ať vidíte na vlastní oči, co vás čeká.

 

Nejnovější články