Games.cz spouští Games Fanatics a představuje WoWfan.cz
zdroj: tisková zpráva

Games.cz spouští Games Fanatics a představuje WoWfan.cz

30. 5. 2011 16:40 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Když jsme před časem ve Fight Clubu avizovali, že v rámci Games.cz chceme co nejvíce rozvíjet a podporovat komunitu našich čtenářů a českých hráčů vůbec, nemluvili jsme do větru. Vedle samostatných komunitních funkcí přímo na Games.cz (uživatelské profily, kolekce her, žebříčky a v budoucnu i další nové funkce) proto nyní spouštíme i samostatný program pro herní fanstránky nazvaný Games Fanatics. A první vlaštovkou v tomto směru se stává fansite o nejpopulárnější onlinovce současnosti – WoWfan.cz.

WoWfan.cz nabízí denní přísun novinek a informací ze světa World of Warcraft. Články připravuje zkušený tým vedený Adamem Kučerou alias Wrentem a zmínit musíme také fakt, že WoWfan.cz je oficiální fanstránkou v programu Blizzardu. Na webu najdete kromě článků i diskusní fórum, uživatelské články, informace o hře samotné a datadiscích a podobně. Zkrátka vše, co byste od pořádné fanstránky čekali. S vybranými články z WoWfan.cz se nyní tedy budete setkávat i na Games.cz a věříme, že výsledky této spolupráce budou atraktivní především pro vás, čtenáře...

Naším cílem při rozvoji Games Fanatics není nasbírání několika desítek fanstránek, které pak jejich tvůrci nestíhají aktualizovat, nebo které trpí na kvalitu obsahu. Do programu se budeme snažit zařazovat pouze stránky, které fungují dlouhodobě, nebo za kterými stojí zkušený tým spolehlivých tvůrců. Těm nabízíme propagaci jejich článků přímo na Games.cz, spolupráci a pomoc při rozvoji webu, ceny do soutěží a další podporu. Pokud máte pocit, že byste chtěli do společenství Games Fanatics se svou stránkou vstoupit, ozvěte se na e-mail redakce@games.cz. Ovšem předem upozorňujeme, že si budeme pečlivě vybírat.

Nejnovější články