Dragon Age Keep vás nechá nastavit svět Dragon Age 3 dle svého
zdroj: tisková zpráva

Dragon Age Keep vás nechá nastavit svět Dragon Age 3 dle svého

29. 8. 2013 13:51 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Pokud jste řešili, jak si uspořádá svět Dragon Age: Inquisition podle vašich uložených her, respektive, jak si poradíte, pokud už uložené hry nemáte, BioWare má odpověď. Bude se jmenovat Dragon Age Keep a v nejnovějším blogu jej představil Mark Darrah.

Můžete se přihlásit do bety celého editoru, jímž Dragon Age Keep je a to na jeho oficiálních stránkách. Princip je v zásadě jednoduchý. Dragon Age Keep vám umožní nasimulovat veškerá možná rozhodnutí, které jste během Dragon Age: Origins a Dragon Age II mohli učinit.

Následně výsledný obraz Dragon Age Keep uloží a vy si jej budete moci stáhnout pro modifikaci svého vlastního světa v Dragon Age: Inquisition. Míra detailu by měla být extrémní. Půjde obsáhnout prakticky vše. Od vzhledu Wardena a Hawka, přes jeho společníky, vztah s nimi až po jednotlivé volby, které menily tvář světa.

Samozřejmě to skýtá i možnost naprostého experimentování „co by, kdyby“, takže budete moci zkoušet teoretické scénáře a kombinace bez toho, abyste hry museli hrát znovu. BioWare momentálně řeší, jak to bude se samotným importem uložených her. Zdá se, že by je Dragon Age Keep mohl úplně nahradit, protože je prý celkem náročné udělat import tak, aby neházel chyby, což se stalo při přenosu více než šesti set referenčních bodů z jedničky do dvojky.

Dragon Age Keep by podle všeho měl být multiplatformní, což mimo jiné dle Darraha umožňuje cloud gaming, díky němuž půjde jednoduše výsledky z Keepu sdílet na všechny platformy a hlavně bez obav z chybových hlášek z převedených uložených her. Myslím, že je to poměrně elegantní řešení, zvláště pokud mne ušetří zklamání z chybových hlášek nebo pohledu na jiné reálie a detaily, než ty, které jsem měl.

Nejnovější články