Doom 4 se předvede na letošním QuakeConu, uvidí ho ale jen návštěvníci
zdroj: tisková zpráva

Doom 4 se předvede na letošním QuakeConu, uvidí ho ale jen návštěvníci

2. 7. 2014 15:36 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Pokud se, podobně jako Adam, těšíte na představení Doom 4 na letošním QuakeConu, měli byste si raději sehnat lístky. Bethesda potvrdila, že zde čtvrtý díl kultovní, legendární a (dodejte několik dalších superlativů) série představí, ovšem exkluzivně jen pro zúčastněné. „Fanoušci na QuakeConu 2014 budou mít možnost vidět ukázku z nové hry Doom od id Software. Půjde o exkluzivní záležitost pro účastníky setkání.“

Ve zkratce to znamená, jak v Bethesdě potvrdili na dotazy, že z prezentace Doom 4 nebude existovat streamovaný přenos a nejspíše nedojde k vydání obrázků nebo videa. Na druhou stranu asi těžko bude držet Bethesda hru pod pokličkou nějak dlouho, protože je to z hlediska propagace kontraproduktivní. Dá se tedy čekat, že materiál bude mít několikadenní dobu hájení, aby účastníci conu skutečně něco z té exkluzivity měli, a následně ho vypustí Bethesda na veřejnost.

QuakeCon se koná 17. až 20. července v texaském Dallasu. Pokud si chcete udělat výlet, další informace najdete na oficiálních stránkách akce. Doom 4 Bethesda představila během letošní E3 povedenou upoutávkou, na kterou se můžete ještě jednou podívat. To nikdy neuškodí.

zdroj: Archiv

Nejnovější články