Del Torovo inSane nebylo zrušeno, ale...
zdroj: tisková zpráva

Del Torovo inSane nebylo zrušeno, ale...

17. 5. 2012 16:30 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Děsivý sandboxový horor inSane, na němž by měl pracovat mistr filmového hororu Guillermo Del Toro, vypadá více myticky, nežli reálně.

Když navíc vezmeme v potaz poslední problémy, které se u THQ vyskytly, tedy odklad South Park RPG a zbavení se akce Devil's Third, člověk by si pomyslel, že tenhle projekt je u ledu už dávno a jen se o tom nemluví, protože Del Toro maniakálně produkuje jeden film za druhým a THQ se nechce chlubit dalším zrušeným projektem.


Danny Bilson však nyní na Twitteru rázně prohlásil: „inSane Guillerma Del Tora není zrušené!“ Než ale začnete vyhazovat do vzduchu uřezané dětské končetiny a dávat si high five s nejbližším cthulhu, raději si uvědomte, že produkce této hry je taková nějaká podivná. Proč? Oznámena byla už v roce 2010 s tím, že ji vyrobí Volition. Vyjít měla v roce 2013. Jak se toto datum tehdy zdálo být vzdáleným, tak je nyní skoro za rohem a my o inSane nevíme nic. V roce 2013 nejspíše nevyjde. Navíc posléze Bilson prohlásil, že celá trilogie má šílený záběr a její realizace zabere 8 až 10 let. Což neznamená, že by inSane číslo jedna nemohlo už vyjít, ale zatím panuje zlověstné ticho po pěšině.

Nejnovější články