Čtvrté číslo Oficiálního X360 Magazínu s Halo 3
zdroj: tisková zpráva

Čtvrté číslo Oficiálního X360 Magazínu s Halo 3

21. 9. 2007 20:20 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Soustředění na Master Chiefa, dojmy z GC, změna šéfredaktora a neaktuální DVD, takové je nové číslo licencovaného časopisu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Předplatitelé ho obdrželi dnes nebo včera (tudíž se neopakovalo týdenní zpoždění kvůli České poště jako minule) a na stáncích bude k dispozici od pondělí 24. září. Čtvrté číslo českého Oficiálního Xbox 360 Magazínu je pochopitelně ve znamení HALO 3, nejdůležitější xboxové hry roku. Obálka s Master Chiefem je jasná a uvnitř se vedle soutěže, tématického článku či plakátu nachází i (dle prvních ohlasů povedená) recenze od Karla Kališe s hodnocením 9/10 (mimochodem - na internetové recenze H3 bude Microsoftem uvolněno embargo již v pondělí). Jedná se také o poslední číslo časopisu, na němž se z pozice šéfredaktora podílel Kamil Gric, který včera ohlásil rezignaci (info) a bude nahrazen tak jako v bývalém papírovém Doupěti Janem Morkesem. Co všechno tedy osazenstvo Computer Pressu tentokrát přichystalo a vyplatí se z peněženky vylovit 299 Kč?

    Zajeli jsme si do sousedního Německa na výstavu Games Convention a přivezli s zpátky hromadu nových poznatků o nejočekávanějších hrách, jako bonus jsme si popovídali s producentem hry Devil May Cry 4 – Hiroyuki Kobayashim. Ostatně rozhovorů se v tomto čísle urodilo povícero, stačí zmínit jméno Hironobu Sakaguchi. Mimo to nabízíme nejčerstvější dojmy z her jako je Assassin’s Creed, Army of Two či Boarderlands. Nabitá podzimní sezóna začíná, což dosvědčuje i rubrika recenze, kde najdete zhodnocení her Stranglehold, Medal of Honor: Airborne , Two Worlds, NHL 08, Geon: Emotions, Super Puzzle Fighter II Turbo HD… je toho skutečně spousta. Přidali jsme i novou rubriku věnující nejzajímavějšímu bonusovému obsahu pro hry stažitelnému přes Xbox Live. Ostatně Xbox Live se věnujeme i v našem tématu, ve kterém se snažíme získat odpověď na otázku, kdy přesně se vlastně dočkáme oficiálního spuštění této služby u nás. Podívali jsme i na zoubek konzoli Elite a změřili, jak přesně je hlučná v porovnání se svými předchůdci. Nechybí ani tradiční komentář a další bohatá porce informací ze světa Xbox 360. Prostě, nové číslo Oficiálního Xbox 360 magazínu si rozhodně nenechte ujít... [více]
Mezi recenzemi chybí brzký Project Gotham Racing 4 CZ, který redakce OXM obdržela až po uzávěrce. Co je však mnohem horší, na DVD příloze bohužel nenajdete dema z minulého týdne (FIFA 08, Tony Hawk, Spider-Man...) ani kupodivu ta mnohem starší ze srpna (zejména SKATE, Stranglehold, BioShock). Dle seznamu ve fóru jsou na DVD u OXM4CZ obsaženy pouze hratelné ukázky Blue Dragon, Juiced 2: Hot Import Nights, Project Sylpheed, BlackSite, Ace Combat 6 + XBLA titulů. Tuto zoufalou neaktuálnost přílohy, aneb jedné z vyzdvihovaných předností oproti levnějšímu multiplatformnímu Next Levelu, čtenářům vysvětluje redaktor Karel Kališ: "DVD přebíráme z Anglie a jeho obsah můžeme ovlivňovat jen nepatrně (třeba českým překladem),takže se, prosím, zkuste vyvarovat otázek typu: "Proč chybí demo XY, když na Marketplace již dávno je." Neznám na ni odpověď, sice nás to štve stejně jako vás, ale v tento okamžik s tím nedokážeme absolutně nic udělat."
zdroj: homepage OXM

jd

Nejnovější články