Budoucí DLC pro Mafii III nabídnou závodění i boj proti náboženskému kultu
zdroj: tisková zpráva

Budoucí DLC pro Mafii III nabídnou závodění i boj proti náboženskému kultu

6. 9. 2016 12:09 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Jak je dnes dobrým zvykem, jen samotným vydáním hry není vydavatel živ a i Mafia III tak nabídne řadu rozšíření. Jejich výčet ničím nepřekvapí a kromě těch velkých příběhových se lze těšit i na řadu menších a především zdarma šířených. Nejzajímavější jsou ale právě příběhová DLC, která se snaží co nejvíc vytěžit jak dobu, tak i místo zasazení hry.

První rozšíření ponese jméno Faster, Baby! a točit se bude okolo závodů a akčních automobilových honiček. Svede dohromady cesty Lincolna a jeho femme fatale Roxy Laveau. Ti se společně vydají svrhnout nadvládu zkorumpovaného šerifa, který řádí na předměstí New Bordeaux a s něčím takovým, jako jsou lidská práva, se příliš nemaže.

Následovat bude DLC jménem Sign of the Times, které se věnuje činnosti náboženského kultu, který se usídlil v nepřehledných zarostlých zátokách v okolí New Bordeaux. Stojí za sérií rituálních vražd a Lincoln jde po jeho stopě na žádost otce Jamese.

Posledním přídavkem je pak rozšíření jménem Stones Unturned. Příběh se vrátí k Lincolnově minulosti a nevyrovnaným účtům z dob jeho válečné kariéry ve Vietnamu. Lincoln se v tomto rozšíření spojí s agentem CIA Johnem Donovanem, aby vyřešili spor, který začal uprostřed džunglí Vietnamu.

Mafia III zdroj: tisková zpráva

Jak jsem ale avizoval, kromě těchto velkých placených DLC budou vycházet i malá zdarma. V první řadě to bude alternativní oblečení pro Lincolna, který má ve všech trailerech pořád to samé oblečení, tedy vojenskou khaki bundu. S novými outfity si půjde hlavního hrdinu víc upravit k obrazu svému. Měsíc po vydání vyjde zdarma balíček s trojicí pozlacených zbraní a samozřejmě budou i balíčky věnované vozidlům. Tam patří nejen barvy, ale například i unikátní SPZ a nová kola a další možnosti, jak upravit své vozy. 

Pokud si budete chtít pořídit trojici příběhových datadisků, máte několik možností. Při kupování samostatně, jeden po druhém, vás trilogie vyjde na 40 eur. Season Pass stojí 30 eur a nebo si můžete rovnou koupit Deluxe edici za 90 eur, kde je kromě hlavní hry i Season Pass a další dodatečné bonusy. Každopádně, Mafia III vyjde 7. října na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články