Blogy z LA: Zpátky doma, ale konečně online
zdroj: tisková zpráva

Blogy z LA: Zpátky doma, ale konečně online

10. 6. 2013 16:02 | Téma | autor: Miloš Bohoněk |

Tak se nám to po letech konečně povedlo. Jsme na E3 a máme tu bydlo, kde funguje internet rychlostí nikoliv šnečí! Nemusíme už čekat do 4 do rána, aby se nahrálo mrzké 100MB video a ani si nemusíme hryzat nehty kvůli strachu z pádu uploadu na 98 procentech. Sázka na ne-hotelové zařízení se vyplatila a zřejmě se jí budeme držet i do budoucna. Navíc se každé ráno budíme u příjemného cvrlikání hollywoodských opeřenců a pan domácí nás na přivítanou poctil tuctem vajec. Snídaně šampionů.

Několikero volných dnů před vypuknutím největší E3 za poslední léta jsme věnovali kupříkladu rekonstrukci krvavého zakončení Mafia IIGriffithově observatoři. Po Vitovi se slehla zem a došli jsme tedy k závěru, že o třetí Mafii se na letošní losangelské výstavě ještě nic nedozvíme. V srpnu přijde Saints Row 4, o měsíc později GTA V, na další velkou městskou akci si klidně počkáme do příštího roku.

Den před konferenčním haló se nesl v tradičním é-trojkovém duchu. Připravování scénářů, načrtávání rozhovorů, finalizování plánu schůzek nebo vymýšlení nejlepšího spojení na výstaviště, které nás za doprovodu poctivého pařáku uvítalo jako stará známá. Ikonická západní věž klasicky patří velkému logu Playstation, zatímco spojovací stěnu mezi dvěma halami LACC pokrývá megalomanský billboard z nejnovějšího Assassin’s Creed. Jinak to snad už nejde. Akreditace proběhla hladce, však tady si náš český přízvuk snad už musí pamatovat.

Badge se nám spokojeně houpou kolem krku, ready do akce. Po několika vlažnějších letech se E3 opětovně stane naditým svátkem herního průmyslu, který snad žádného čtenáře Games.cz nenechá klidným. Něco nám radost udělá, něco ne, ale faktem je, že letos to bude veliké.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

 

Nejnovější články