Battlefield 4 je reálnější než Bad Company 3
zdroj: tisková zpráva

Battlefield 4 je reálnější než Bad Company 3

20. 10. 2011 17:17 | Téma | autor: levis |

Bylo jen otázkou času, než vývojáři z DICE začnou veřejně mluvit na téma Battlefield 4....

Bylo jen otázkou času, než vývojáři z DICE začnou veřejně mluvit na téma Battlefield 4. Jako první prolomil mlčení producent Patrick Liu, podle kterého zatím není nic rozhodnuté. "Je důležité si uvědomit, že s vydáním Battlefield 3 pro nás práce na téhle hře nekončí, nýbrž začíná. Teprve až se hra ocitne na pultech, začneme jí updatovat, vylepšovat, balancovat a samozřejmě připravovat nový obsah - placený i jiný, který nabídneme ke stažení zdarma," řekl Liu. Teprve pak začnou vývojáři přemýšlet, co bude s Battlefield 4.

"Nechceme z Battlefieldu udělat pravidenou sérii, jejíž díly vychází každý rok. Jsme jediné studio a nenecháme nikoho dalšího, aby nám do Battlefieldu zasahoval. Tím pádem můžeme zároveň pracovat jen na jediné hře," tvrdí Liu. Přesto se zdá reálnější, že po trojce nastoupí rovnou vývoj Battlefieldu 4 - už proto, že žádné plány na další díl Battlefield: Bad Company prý v DICE zatím neexistují.

"Sérii Bad Company jsme ještě neodpískali, pořád je naživu. Líbí se nám její postavy a svět, jen zatím nevíme, kam s nimi dál," řekl Liu. A co byste raději viděli vy - Bad Company 3 nebo Battlefield 4?

Nejnovější články