Akční RPG Titan Quest hotovo & v češtině
zdroj: tisková zpráva

Akční RPG Titan Quest hotovo & v češtině

1. 6. 2006 17:17 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Bez debat nejatraktivnější hra plánovaná na tento měsíc, isometrická akční RPG rubačka Titan Quest z mýtických světů starověkého Řecka a Egypta, byla dnes společností THQ prohlášena za dokončenou.

Titan Quest zdroj: tisková zpráva Potvrdil se tak severoamerický termín vydání 26. června a ten evropský o čtyři dny později. CD Projekt právě ohlásil přípravu verze s českými titulky, kterou si budete moci pořídit v první polovině srpna za cenu nepřesahující tisícovku (předobjednávka). Více se o této nadějné hře, apelující zejména na příznivce Diabla, dozvíte z dojmů z dema na Sectoru, v našem archivu nebo na domácí produktové stránce:

    Od spolutvůrce Age of Empires, Briana Sullivana, přichází zbrusu nové akční RPG zasazené do mýtických světů starobylého Řecka a Egypta. Díky ohromující grafice a strhující hratelnosti se můžete těšit na vysloveně herně-filmový zážitek. Hráči se zde vydávají do epického boje dobra se zlem v úchvatných starověkých prostředích, jejichž detaily zde jsou propracovány s takřka fotorealistickou přesností. Titáni – mocní obři starší než samotní bohové – uprchli ze svého věčného žaláře a teď šíří světem zkázu. V tomto titánském souboji mezi starými a novými bohy závisí osud všehomíra na lidských hrdinech. Musíte se vydat na cestu starověkým světem a odhalit tajemství, s jejichž pomocí se podaří titány opět uvěznit. Během své poutě po takových slavných místech, jako jsou Parthenon, bludiště na Knossosu, egyptské pyramidy nebo visuté zahrady Semiradniny, budete bojovat se zástupy hrozivých příšer a mytologických stvůr. Pružný systém tříd vám nabízí nepřeberné množství variant vývoje postavy. Dovednosti si lze mnoha způsoby upravit dle vlastních potřeb a žádná z nich není zbytečná. Díky svému návykovému, nadmíru dynamickému hernímu systému a spoustě různých předmětů se jedná o naprostou špičku mezi epickými tituly. Postavte se výzvám Titan Questu o samotě, nebo si přizvěte skupinku až sedmi přátel a čelte nástrahám kampaně společně s nimi... [více]
zdroj: PR

jd

Nejnovější články