Nové obrázky z Gooka 2
zdroj: tisková zpráva

Nové obrázky z Gooka 2

14. 7. 2002 19:59 | Dojmy z hraní | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci dobrých českých adventur určitě mají přehled o tom, že se již nějakou dobu v dílně společnosti Centauri Production připravuje druhé pokračování k oblíbenému Gooka.

Právě z Gooka 2, jehož příběh bude navazovat na předchozí díl, pocházejí naše nové obrázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Zatímco v původní hře řešil hlavní hrdina jménem Gooka okolnosti vraždy svého otce, která byla neprávem hozena na něj, v Gooka 2 mu půjde o syna Yorimara, který se stane obětí únosu. I zde se ocitnete v pohádkovém světě planety Jantaris, jejíž protředí spolu s postavičkami svým jedinečným způsobem opět ztvární známá česká malířka, paní Boušková. Scénář má na svědomí (stejně jako v prvním díle) Richard D. Ewans.

Nedá se přehlédnout, že grafické zpracování hry zaznamenalo několik zásadních změn. Hlavní postavička a možná i některé další prý budou vyrenderovány ve 3D a díky vlastnostem jejich nového eginu nebude grafika zubatá.

Gooka 2 je plánován na letošní léto, ale zatím těžko říct, kdy přesně se hra skutečně objeví. Jako většina tvůrců, i Centauri Production chtějí své dílo vydat až tehdy, co bude splňovat všechny jejich představy. Doufejme, že to bude už brzy ;)

korgull

Nejnovější články