World of Warcraft: Burning Crusade až příští rok
zdroj: tisková zpráva

World of Warcraft: Burning Crusade až příští rok

24. 10. 2006 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Některým firmám to citelně zmenší obrat v tomto kalendářním roce, jiní zase budou muset posunout zamýšlený termín lyžovačky.

World Of Warcraft: The Burning Crusade zdroj: tisková zpráva Blizzard ovlivnil život více než šesti milionů lidí na zeměkouli, když dnes oficiálně oznámil odklad datadisku The Burning Crusade z Vánoc, resp. z dosud předpokládaného konce listopadu na leden 2007. Získání pár týdnů navíc pro vývoj umožní tvůrcům vybroušení hry a prodloužení uzavřeného betatestu, v němž momentálně většina nového obsahu chybí - maximálním levelem je teď 67.

Upřesnění dne D nastane časem (jak známo, cílem Blizzardu je vydání na celém světě naráz) a to samé platí pro cenu, takže 1199 Kč berte s rezervou, může se ještě zvýšit. Domácí distributor CD Projekt má podle svého vyjádření zamluveno tolik kusů, aby se dostalo na každého zájemce o datadisk, nicméně po zkušenostech se základním World of Warcraftem nikdo nedovede zaručit, že do ČR přijde opravdu tolik kusů, aby uspokojily obrovskou poptávku (na GameShopu/(X)zone logicky trůní v čele žebříčku předobjednávek). Sběratelská edice má být hodně limitovaná a už nyní je jasné, že (minimálně u ní) se na každého určitě nedostane. Více o The Burning Crusade na TISCALI již velmi brzy v detailních dojmech z bety od člověka nejpovolanějšího, guild mastera největší české guildy ve WoW - malá ochutnávka:

    Zatím každá zóna, kde jsem poletoval, měla svojí World PvP objektivu. Tu se obsazují důležité posty jako v Eastern plaguelands, tu se bojuje o hřbitov, a tu zas o město. Výsledkem je většinou klasický bonus do útoku pro všechny hráče vítězné frakce v zóně. Poslední jmenované probíhá tak, že obránci brání město, na které útoči útočníci. Jednoduché. Obránci jsou představování patnácti NPC stážemi, útočníci jsou hráči. Město je dobyto, když padne všech patnáct stráží. Jenže.. Útočnící mají k dispozici čtyři bombardovací posty, kde si jeden prostě nasedne na lítáka, nafasuje batoh bomb a už jede, už lítá nad městem a rozsévá smrt. Obránci se mohou bránit tak, že udělají výpad ze města a daný bombardovací post obsadí, čímž ho vyřadí z činnosti. Co někoho potěší, a někoho naopak ne, je fakt, že za toto vaše válešné snažení budete patřičně odměňováni. Za každého zabitého nepřítele při těchto půtkách dostanete zvláštní minci, no a za tyto mince si pak můžete ve vaší základně pořídit moc pěknou výbavičku. [...]

    V outlandech, ale i v úvodní lokaci bloodelfů jsem narazil na zajímavý herní prvek – reputaci s tamním klanem, s tamním městem. Jednoduše přijdete k tamnímu šéfovi skladu a on vám řekne: „tady máme móóc pěkný mečíček, ale to víš, nejprve musíš mít s námi aspoň honored reputaci“. A jak se získává reputace? No? Ne, zabíjením moc ne. A když ano, tak jen do určité úrovně. Hlavně budete reputaci získávat plněním úkolů. Což mi připadně jako dobře udělaná podpora pro lidi, kteří mají questy rádi, dokonce si i čtou, o co v těch questech jde. A negrindí jako hloupí farmáři tím, že bohapustě zabíjejí všechno, co jim přijde pod ruku, jen aby už měli další úrověň hotovou. Neplatí pro mágy. Známý, který má také přístup do bety, se tímto farmením hravě vyšplhal až na úroveň 67. Hloupý zbrojnoš... [více v dojmech již brzy]
zdroj: PR, vlastní

jd

Nejnovější články