Vývojáři Sword Coast Legends pozastavili práce na updatu kvůli datadisku
zdroj: tisková zpráva

Vývojáři Sword Coast Legends pozastavili práce na updatu kvůli datadisku

8. 1. 2016 17:25 | Preview | autor: Adam Homola |

RPG z října minulého roku Sword Coast Legends se mělo v prosinci dočkat již třetího velkého komunitního updatu, ale prosinec je za námi a update nikde. Jeho absenci vývojáři zdůvodnili jednoduše: práce na Community Update Pack 3 pozastavili a celé studio se snaží dokončit datadisk Rage of Demons.

Některé prvky z CP3 se do hry dostaly už dříve, například podpora uživatelských modifikací. A datadisk Rage of Demons nabídne další úpravy, které tvůrci chtěli nabídnout v rámci CP3.

"Chápeme, že lidé jsou naším rozhodnutím zklamaní, ale Rage of Demons je poměrně velké rozšíření, obsahující kompletně nové dobrodružství s novými oblastmi, objekty, hratelnou rasou (tieflings), příšerami, bossy, kouzly, novou hratelnou třídou Warlock a spoustou dalších novinek," napsali vývojáři na webu hry.

Tvůrci se pak ještě omluvili za způsobenou frustraci, ale dodali, že Sword Coast Legends čeká v letošním roce ještě lepší obsah a ve výsledku z toho bude snad i ještě lepší hra. Sword Coast Legends vyšla 20. října 2015 a od té doby jsme se dočkali dvou komunitních updatů - oba přitom vyšly zadarmo a přidali do hry spoustu úprav a novinek, které si vyžádali hráči. Podobně by na tom měl být i Community Update Pack 3, až se ho někdy dočkáme. V galerii se můžete podívat na několik nových obrázků z datadisku Rage of Demons.

Nejnovější články