V Dead Rising 4 se vrátíte do dějiště první hry s větší svobodou v likvidaci zombií
zdroj: tisková zpráva

V Dead Rising 4 se vrátíte do dějiště první hry s větší svobodou v likvidaci zombií

28. 7. 2016 16:27 | Preview | autor: Adam Homola |

Comic-Con v San Diegu hostil spoustu zombie projektů a jedním z nich byl i Dead Rising 4 od Capcomu. Vývojáři na akci přišli nejen s novými informacemi a dabérem hlavního hrdiny Franka Westa, ale především s novým pohledem do zákulisí, který ukazuje i několik dosud neviděných záběrů přímo ze hry. Hlavním tématem videa je návrat do starého známého městečka Willamette a jeho proslulého obchodního domu, který jste prošli v prvním dílu série.

Série oslaví už za pár dnů své 10. výročí a při této příležitosti se chtěli tvůrci vrátit zpátky. Zpátky do obchodního domu Memorial Megaplex Mall a zpátky do kůže hlavního hrdiny prvního dílu, Franka Westa. Z velkého obchodního domu vyplývá i velká spousta možností, protože do všech obchůdků máte přístup a jak vývojáři potvrdili, jako zbraň můžete použít všechno, co jde sebrat.

Pestrá škála zbraní se vám bude proti novým zombíkům hodit, stejně jako nová kombo vozidla, se kterými můžete jezdit jak v interiérech obchodního domu, tak po přilehlých ulicích města. Komba můžete dělat i s novým EXO Suitem. Jako jeden příklad za všechny uvidíte automat na výrobu chlazené sody. S ním jde zombíky mrazit, nebo rozpoutat smrtící tornádo. Se samotným EXO Suitem toho ale můžete ve hře dělat mnohem víc, jak jsme si nedávno řekli v dojmech z hraní z E3.

zdroj: Archiv

Dead Rising 4 nebude chybět v hratelné podobně ani na blížícím se Gamescomu (17. – 21. 8.) a o předobjednávkových bonusech bychom se měli dozvědět něco nového také příští měsíc. Plná verze hry pak vyjde 6. prosince a to na PC (Windows 10) a Xbox One.

Nejnovější články