V Batman: Arkham City si zahrajete za Nightwinga
zdroj: tisková zpráva

V Batman: Arkham City si zahrajete za Nightwinga

3. 10. 2011 12:45 | Preview | autor: levis |

Přes víkend se vyrojilo pár novinek o third-person akci Batman: Arkham City. Především už se ví, že čtvrtou a (zřejmě) poslední hratelnou postavou bude oblíbený Nightwing, který se tím pádem přidá k Batmanovi, Catwoman a Robinovi (za toho si ovšem zahrají jen předobjednavatelé, a snad i majitelé pozdějších stažitelných přídavků).

Nightwing má být k dispozici v extra mapách Challenge, přibalených k singleplayerové kampani. Fanouškovské stránky mimochodem začaly spekulovat, že za Catwoman si zahrajete pouze s placeným Online Passem po aktivaci na Xbox Live nebo PlayStation Network, zatím jde ale pouze o nepodložené domněnky.


První světovou recenzi Batmana otiskl australský OPM, kde hra dostala plné skóre 10/10. "Nedovedeme si představit, jak by mohla být hra na superhrdiny ještě lepší," stojí ve verdiktu. Recenze vychvaluje vše - od soundtracku přes dabing, logické ovládání, tucty vedlejších misí včetně těch s Riddlerem až povedenou sólovou kampaň i bonusové herní módy.

A do třetice všeho dobrého: Dax Ginn ze studia Rocksteady v čerstvém rozhovoru připustil, že série Batman bude pokračovat tak dlouho, dokud budou mít autoři v zásobě příběhy, které by v rámci tohoto slavného komiksového universa mohli vyprávět - a těch je zatím asi dost. Jinými slovy, pokud se z Arkham City nestane prodejní propadák, což zjevně nehrozí, do dvou let tu máme třetího Batmana jako na koni.

Nejnovější články