Tvůrci Magicky oživí 80kový brak v akci The Showdown Effect
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Magicky oživí 80kový brak v akci The Showdown Effect

18. 12. 2012 17:06 | Preview | autor: Petr Poláček |

O chystané multiplayerovce Showdown Effect jsme na Games doposud ztratili jen pár slov při oznámení letos na jaře. Déle už vás ale o materiály z této moc pěkně nastylizované hry připravovat nebudeme - po rozkliku se mrkněte na video upozorňující na možnost přihlásit se o místo v beta testu, sjeďte nové obrázky v galerii a zapamatujte si, že Showdown Effect je další projekt od tvůrců překvapivého hitu Magicka.

Jestli už máte video za sebou a zpětně čtete text, budete se mnou souhlasit, že zamýšlený feeling levných akčních filmů z 80. a 90. let minulého století se tvůrcům daří evokovat dobře, přestože Showdown Effect má k realistickému zpracování stejně blízko, jaká já kdy v životě měl k jedničce z češtiny. Ve velmi sympatické vizuální kulise se jinak bude odehrávat nezřízená řež (někdy doslova) za pomocí klasických i velmi obskurních zbraní od pánviček a světelných mečů až po katany, kulomety a jiné, v podstatě konvenční, záležitosti.

zdroj: Archiv

Brutální a rychlá akce se bude v Showdown Effect mísit s herními mechanismy klasických plošinovek a variací na RPG prvky, které jsme v multiplayerovkách přijali díky Call of Duty a podobným hrám za běžné a standardní. Takže bude k dispozici ranec hrdinů s odlišnými schopnostmi, které budete svému gerojovi vylepšovat a úspěchy v boji si budete odemykat lepší nádobíčko nebo skilly atd.

Hrát bude moci naráz až osm lidí v několika módech, přičemž je jasné, že tím základním bude deathmatch, kde se bude masakrovat každý s každým. Takže zbývá otázka, kdy tohle celé vlastně hodlají vývojáři vypustit na nebohou hráčskou populaci. Jasná odpověď prozatím není, ale příslib prvního kvartálu příštího roku zní celkem reálně a splnitelně, když má brzy začít beta test. Hru si od 20:00 našeho času budete moci právě dnes prohlédnout za běhu na Twitch kanálu Paradoxu.

Nejnovější články