Tvůrci Bloodborne radí, kam ve hře za dobrou radou a chvilkou klidu
zdroj: FromSoftware

Tvůrci Bloodborne radí, kam ve hře za dobrou radou a chvilkou klidu

20. 3. 2015 15:45 | Preview | autor: Adam Homola |

S ohledem na fakt, že Bloodborne vychází už příští týden v pátek, se nelze divit množství propagačních materiálů a informací, které tvůrci a Sony zveřejňují. Minulý týden jste se mohli podívat na startovní trailer a tento týden na rozšířenou televizní reklamu - nutno dodat, že na pohled povedenou. Navíc se tvůrci na PlayStation blogu podělili o zajímavé informaci o důležité lokaci Hunter's Dream.

Hunter's Dream je hlavní hub a takový domov pro hráče. Do Hunter's Dream se můžete ze světa kdykoli vrátit za předpokladu, že najdete lucernu, která je vaší vstupenkou zpátky do města. V Hunter's Dream vás pak zajímají především obchody - můžete si v nich kupovat předměty a zbraně nebo ty stávající vylepšovat a opravovat. Dojde také na užitečné rady od staříka Gehrmana a levelování postavy.

zdroj: YouTube.com

Roli měny hrají ve světě Bloodborne tzv. Blood Echoes, se kterými lze platit v obchodech. Vedle nich ještě ve světě narazíte na speciální předměty Blood Gems, kterými lze zbraně posilovat a přidávat jim i speciální vlastnosti.

V Hunter's Dream najdete i Memory Altar, na kterém se můžete skrze runy Caryll levelovat. Některé runy lze navíc využít pro rozšíření inventáře, zvýšení přísunu Blood Echoes ze zabitých nepřátel nebo si s jejich pomocí můžete upravovat vzhled postavy.

Bloodborne zdroj: tisková zpráva

Bloodborne vychází už 25. března, samozřejmě exkluzivně na PlayStation 4. Koukněte taky do galerie, kde je k vidění několik nových obrázků.

Nejnovější články