Trials Fusion konečně nabízí online multiplayer v trojici nových módů
zdroj: tisková zpráva

Trials Fusion konečně nabízí online multiplayer v trojici nových módů

23. 1. 2015 14:59 | Preview | autor: Adam Homola |

Jak Ubisoft sliboval, tak udělal. Trials Fusion je povedená hra (recenze), ale online multiplayer v ní citelně chyběl. Hra se v dubnu minulého roku vydala dobývat srdce hráčů pouze se singleplayerem a lokálním multiplayerem, což teď tvůrci napravují a rozšiřují záběr hry o online zápolení formou bezplatného updatu. Stačí jen hru aktualizovat a můžete vesele závodit proti hráčům z celého světa. Multiplayer je dostupný pro čtyři až osm hráčů ve třech nových módech.

V módu Online X-Supercross se může utkat až osm hráčů na třech náhodných tratích. Vítězí ten, kdo má nejvyšší skóre. Jednoduché jako facka. V módu Private Game si může až osm hráčů vybrat libovolnou trať a upravit ji dle libosti - šachovat můžete s gravitací, rychlostí motorek i jejich ovládáním. No a v módu Private Game with Spectator nehrajete, nýbrž jenom koukáte - zvolíte trať a parametry, pozvete do hry osm hráčů a koukáte na jejich závod na vaší trati.

zdroj: YouTube.com

Poslední uvedený mód lze také streamovat pomocí všech možných služeb na internetu. Mód Online X-Supercross obsahuje také online žebříčky s časy a rekordmany, jak je v podobných multiplayerech dobrým zvykem. Online multiplayerem to ale nekončí, Trials Fusion dostane do vínku již velmi brzy čtvrté a doposud největší DLC s názvem Fire in the Deep.

Fire in the Deep do hry přidá 11 nových tratí, pět nových achievementů/trofejí, 27 nových track challenges a tucty nových předmětů do editoru úrovní. Majitelé season passu mají Fire in the Deep v ceně, ostatní si ho budou moci koupit za čtyři libry. Ptáte se kdy? Už 27. ledna.

Nejnovější články