TransRoad: USA, kamionový nástupce lodního manažeru TransOcean, dorazí na podzim
zdroj: tisková zpráva

TransRoad: USA, kamionový nástupce lodního manažeru TransOcean, dorazí na podzim

1. 6. 2017 12:09 | Preview | autor: Patrik Hajda |

Díky bohu za dobu, ve které žijeme. Díky počítačovým hrám si dnes můžete vyzkoušet naprosto libovolnou profesi, která by vás v reálném životě pravděpodobně minula. A když přijde řeč na těžkou techniku, zaplesá srdíčko nejednoho traktoristy. Ale kromě populárních Farming Simulatorů jste si mohli vyzkoušet třeba manažerskou hru TransOcean, kde jste řídili nadnárodní společnost s lodní přepravou. Astragon nyní oznámil TransRoad: USA, nástupce lodní série, který mění lodě za kamiony.

Na TransRoad: USA opět pracují Deck 13, respektive jejich pobočka v Hamburku. Díky tomu sdílí obě Trans universa stejný základ hratelnosti. Začínáte jako malá firmička s jedním kamionem chňapající po jakékoliv zakázce, abyste uživili rodinu. Později vaše nevinná živnost přeroste v konkurenceschopnou přepravní společnost se stovkami kamionů, zásobující celé Spojené státy.

Jakožto šéf společnosti máte na starosti správu vozového parku i lidské síly. Nakupujete a prodáváte různě výkonné tahače i různě objemné přívěsy a určujete, jaký tahač potáhne který náklad. Velké přívěsy potřebují čtyřnápravové tahače, které jsou však zbytečné u lehkých nákladů. Každou soupravu musíte osadit kvalifikovaným řidičem, případně můžete vyhodit neschopné jedince.

zdroj: Archiv

Vliv na vaše podnikání nemají pouze konkurenční společnosti, ale i vývoj ekonomiky. Ceny paliva jsou stejně klouzavé, jako náklady za zboží a dopravní poplatky. Sledováním grafů můžete vychytat nejlepší bod pro nákup či prodej jednotlivých komodit a nemrhat tak finančními prostředky. Přilepšit si můžete i věrností k jednotlivým společnostem. Budete-li často spolupracovat s konkrétní společností a budete-li zavážet včas, dočkáte se speciálních zakázek za lepší peníze.

TransRoad: USA má nabídnout 7 typů přívěsů, které zapřáhnete za tahače se dvěma, třemi i čtyřmi nápravami, které pošlete napříč 37 skutečnými městy na realisticky rozložené mapě USA. Kromě těchto nezbytností si při čekání na doručení nákladu můžete prohlédnout na 19 ikonických monumentů, jako třeba Mount Rushmore (viz obrázky). Astragon se nijak nevyjadřuje k možnosti řízení jednotlivých kamionů, byť se to přímo nabízí po možnosti pilotovat obří tankery v TransOcean.

Kampaň hry, stejně jako volnou hru nebo plnění jednotlivých misí si budete moci vyzkoušet na počítačích někdy během letošního podzimu.

Nejnovější články