The Sims 2 - není zahrada jako zahrada
zdroj: tisková zpráva

The Sims 2 - není zahrada jako zahrada

27. 4. 2004 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

A máme tu další nadílku pro příznivce série The Sims.

Tentokrát do naší galerie přibylo pár ukázek, které mají představovat, co všechno lze v The Sims 2 provádět se zahradami, parčíky, prostě místy, kam si lidé, včetně Simáků, vždycky rádi odskočí zarelaxovat. Okolí místa, kde necháte bydlet svou virtuální rodinku, budete moci zkrášlit různým způsobem. Je libo anglický trávník? Žádný problém. Máte raději střapatější porost? Vyberte si...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Další novinky ohledně The Sims 2 se zřejmě dozvíme až během letošní výstavy E3, protože zde Maxis plánuje svůj titul opět ukázat. Mimochodem, patříte-li mezi závisláky na této sérii a vlastníte kromě PC ještě některou z dalších platforem - PS2, GameCube, Xbox anebo i Game Boy Advance - měli byste vědět, že Maxis chystá novou hru, která má být obdobou Simsů pro konzole. Její název (i když jen pracovní) je URBZ. Vyjít by měla letos na podzim.

Update 16:00 - do galerie jsme přidali 11 dalších oficiálních screenshotů ve vysokém rozlišení. Na nich uvidíte Simáky na lehátkách na pláži či v křoví za ní, při cvičení v tělocvičně, v kuchyni při porcování pizzy nebo v ložnici, kde k nelibosti dívky v posteli dostalo přednost hraní na PC :)
zdroj: fansite

korgull

Nejnovější články