Taktizování, gayové a konec Mass Effect 3
zdroj: tisková zpráva

Taktizování, gayové a konec Mass Effect 3

18. 5. 2011 14:14 | Preview | autor: levis |

Jestli hodláte vzít Mass Effect 3 hopem a přeskočit všechny nepovinné questy, buďte připraveni na to, že se dočkáte ne zcela naplňujícího konce. Tak to alespoň deklarovali autoři ve včerejším rozhovoru s PC Gamerem. "Jestli splníte malý boční quest nebo se na něj vykašlete a budete se věnovat jen hlavní příběhové lince, to vše se podepíše na vývoji vašeho snažení proti Reaperům," řekl producent hry Casey Hudson.

I takoví hráči se samozřejmě dočkají vítězství a šťastného konce, ale oproti závěru hry při splnění všech či většiny questů bude tento "brutální a minimální". Jen ti, kdo si dají práci s oblétáváním celé galaxie a přesvědčováním národů, že je třeba se spojit a vytvořit alianci proti Reaperům, budou zřejmě náležitě odměněni.

V posledních dnech jsme se také dozvěděli, že Mass Effect 3 bude kompatibilní s homosexuálními vztahy mezi muži i ženami. Nějaké postavy tu sice přibudou, většina interakce se ale bude odehrávat mezi těmi charaktery, které už dobře znáte z druhého či prvního dílu hry. Casey Hudson v rozhovoru pro PC Gamer také připomněl, že Reapeři jsou mnohem složitější a silnější nepřátelé než ti, na které jste si navykli v předchozích dílech - jeden například umí vysávat život z nepřátel, které jste kolem něj pobili. Pozor si budete chtít dát třeba na robota jménem Atlas, jehož řídí voják Cerberu. Ostatně když prý budete dobře mířít, přesnou ranou přes sklo ho půjde zabít...

Nejnovější články