Souboj o galaxii v Elite: Dangerous začíná být díky Powerplay opravdu dramatický
zdroj: tisková zpráva

Souboj o galaxii v Elite: Dangerous začíná být díky Powerplay opravdu dramatický

5. 6. 2015 18:13 | Preview | autor: Adam Homola |

O systému Powerplay do Elite: Dangerous jste si mohli na Games přečíst už několikrát a je příjemné pro tentokrát napsat, že Powerplay už je venku. Nový systém je součástí třetího velkého rozšíření, které do Elite: Dangerous přidává nové lodě, nové funkce, ale hlavně novou strategickou vrstvu. V ní se můžete přidat k jedné z několika galaktických mocností a začít tak pod její hlavičkou pracovat na postupném dobývání vesmíru.

Kontrolu nad galaxií ale budou chtít všichni a tak o potyčky nouze nebude. V rámci systému Powerplay se můžete těšit na zcela nové speciální mise, ve kterých nelze jen držet prst na spoušti, ale je potřeba i taktizovat. Ti nejlepší z vás dostanou hodnotné perky, reputační bonusy a v neposlední řadě také unikátní předměty pro danou alianci.

Tvůrci tvrdí, že každý váš čin bude mít v rámci Powerplay přímý a viditelný dopad na rozložený galaktických sil, což ve výsledku pocítí na vlastní kůži všichni hráči. Vedle Powerplay, o kterém jste si mohli přečíst třeba tady nebo tady, přidává aktuální update taky vylepšený systém misí s novými úkoly a novými způsoby hraní a tři nové lodě: Lakon Diamondback Scout, Lakon Diamondback Explorer a Imperial Courier.

zdroj: Archiv

Došlo ale taky na nebojové činnosti, například drony. Do Elite: Dangerous s novým updatem přibyly droni pro sběr nákladu, obchodování s palivem a průzkum. Novinkou jsou také nové těžařské oblasti, kde vám hrozí malé či velké riziko, ale znáte to - čím větší riziko, tím větší potenciální odměna. Ruku v ruce s tím jdou i nové těžitelné komodity či nový bounty systém. Hru by mělo stačit jen aktualizovat a pak se už můžete vesele zapojit do Powerplay, který vám představuje nový trailer výše.

Nejnovější články