Sony vysvětluje rozdíl mezi PS+ a normální edicí závodní hry Driveclub
zdroj: tisková zpráva

Sony vysvětluje rozdíl mezi PS+ a normální edicí závodní hry Driveclub

9. 5. 2014 18:08 | Preview | autor: Adam Homola |

Závodní Driveclub byl jednou z prvních oznámených her pro PS4 a na nové konzole obecně, ale zatím ještě nevyšla. Kvůli mnoha úpravám se z původně startovní hry pro PlayStation 4 nakonec vyklubal titul, který vyjde v říjnu letošního roku. Sony přitom od začátku tvrdila, že hra od Evolution Studios vyjde ve dvou verzích, jejichž obsah konečně specifikovala.

Hra vyjde v klasické plnohodnotné verzi a pak v tzv. Driveclub PlayStation Plus Edition, která bude pro předplatitele PS+ zdarma, ale zato bude obsahově výrazně ořezaná. 

Pokud patříte mezi předplatitele služby PlayStation Plus, můžete se v říjnu těšit na bezplatné závodění po jedné lokaci (Indie), na 11 tratích, v 10 autech a ve všech herních módech. Víc zadarmo nedostanete.

Kdyby se vám Driveclub líbil a chtěli byste plnou hru, můžete PS+ Edition upgradovat na plnohodnotnou edici za 50 euro. Tím se vám zpřístupní všech pět lokací, 55 tratí, 50 aut a 50 tour eventů. Sony to všechno hezky vysvětluje v novém animovaném videu.

zdroj: Archiv

Původně měla být také PlayStation Plus Edition i po upgradu na plnohodnotnou verzi pořád vázaná na vaše předplatné PS+. Jinými slovy, jakmile byste si PS+ přestali platit, přišli byste i o Driveclub, ať už byste měli jen PS+ edici zdarma, nebo placený upgrade na plnou verzi.

Naštěstí se pánové a dámy ze Sony chytili za nos a rychle to změnili. Základní (bezplatná) PlayStation Plus edice bude vázaná na předplatné PS+ a po jeho vypršení si hru nezahrajete. Jakmile ale tuto edici upgradujete na plnohodnotný Driveclub a získáte kompletně celou hru, zůstane vám už napořád, bez ohledu na stav vašeho PlayStation Plus předplatného.

Dává to smysl a je fajn, že lidem v Sony došla neférovost původního plánu. Kdybyste si chtěli připomenout o čem že Driveclub vlastně je, můžete se podívat na dvě nová videa pod textem. Nic extra nového neprozradí, ale jako připomenutí poslouží dobře:

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

Smarty.cz

Nejnovější články