Skrytý vzkaz v Zaklínač 3 traileru potvrzuje boj na koni, průzkum podmořského světa a střelbu z kuše
zdroj: tisková zpráva

Skrytý vzkaz v Zaklínač 3 traileru potvrzuje boj na koni, průzkum podmořského světa a střelbu z kuše

6. 6. 2014 14:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Poláci z CD Projektu jsou uličníci, a když mají možnost tropit roztomilé hlouposti, s radostí to udělají. Skrytou zprávu už vývojáři dříve vložili do traileru na Cyberpunk 2077 a v novém traileru na Zaklínač 3: Divoký hon učinili nemlich to samé. Vsadím boty, že drtivá většina z vás si skryté zprávy ve videu nevšimla, přestože prozrazuje dost zajímavé a nové informace.

Zpráva je v traileru schovaná úplně na konci, když na obrazovku naskakuje doména buy.thewitcher.com. Na obrázek zprávy se můžete podívat za tímto odkazem, ale moc tam toho asi bez potřebných grafických nástrojů nevyčtete. Naštěstí existuje Reddit, jehož uživatelé nezklamali a jeden z nich zprávu přepsal.

Vývojáři ve zprávě uvádí, že je prakticky nemožné ukázat všechno jen ve dvou a půl minutách, protože hra bude narvaná obsahem. V traileru jsme prý viděli jen hrstku hlavních postav, ve hře jich přitom bude mnohem víc. Velkou roli budou hrát ve hře Lambert, Vesemir a Eskel, stejně jako pevnost Kaer Morhen. Geralt tak nebude sám - ostatní zaklínači se k němu přidají.

zdroj: Archiv

Znalci série si na záběrech videa jistě všimli Marigolda a Triss Ranuncul. V traileru byl také císař Emhyr var Emreis z Nilfgaardu. "Poznali jste jeho hlas?," ptají se tvůrci ve zprávě. A Ciri s Yennefer si všimli všichni... Nováčci se však podle vzkazu tvůrců nemusí bát, že by něčemu neporozuměli, protože neznají knížky nebo předchozí dvě hry. Všechny postavy nám má hra postupně představit.

Zpráva rovněž potvrzuje některé více či méně očekávané herní prvky. Nyní máme oficiálně potvrzeno, že hra nabídne i boj ze sedla koně. A vzhledem k tomu, že po světě budou monstra také poletovat, může je Geralt sejmout například kuší, protože mečem by na ně nedosáhl.

Zaklínač 3: Divoký hon zdroj: tisková zpráva

Chybět ve hře nebude ani plavání a vůbec cestování na plachetnici. Když z ní seskočíte do vody, otevře se vám údajně celý nový podvodní svět se spoustou skrytých věcí. A ano, dojde i na závody na koních, ale ty už stejně prozradil pár dní starý obrázek.

Zaklínač 3: Divoký hon vyjde až na konci února příštího roku, takže pánové a dámy z CD Projekt RED mají pořád spoustu času, aby nás podobnými trailery lákali na jednu z nejočekávanějších her příštího roku.

Nejnovější články