Robinson: The Journey od Cryteku má být emocionální příběh na dinosauřím ostrově, ale jenom pro PlayStation VR
zdroj: tisková zpráva

Robinson: The Journey od Cryteku má být emocionální příběh na dinosauřím ostrově, ale jenom pro PlayStation VR

28. 10. 2015 14:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Virtuální realita PlayStation VR se stala nedílnou součástí portfolia Sony a krom vlastních projektů shání Sony tvůrce dalších VR her, kde se dá. Jedním z nich je i Crytek, který svůj titul Robinson: The Journey představil před několika měsíci, ale teprve teď víme, že hra vyjde právě na PlayStation VR. Datum vydání zatím sice nepadlo, ale těšit se můžeme na boj o přežití na opuštěném ostrově plném dinosaurů.

Robinson: The Journey vychází ze dvou technologických demoverzí Cryteku pro virtuální realitu. Obě se odehrávala na ostrově s dinosaury a nakonec posloužila jako inspirace pro chystanou hru. V prvním demu jste jen zírali, jak si vás z blízka prohlíží dinosaurus, zatímco v druhém jste už lezli po útesu a prozkoumávali okolní svět.

zdroj: Archiv

V Robinson: The Journey tvůrci oba prvky zkombinují dohromady a zpracují je v mnohem větším měřítku. Crytek navíc na PlayStation Blogu zdůrazňuje, že nepůjde jen o velký svět s nádhernou grafikou, ale také o emocionálně silný příběh. Příběhy nejsou zrovna to, čím by se Crytek proslavil, tak se nechme překvapit, zda se jim to tentokrát podaří.

Nejnovější články