Ratchet & Clank zaútočí s plnou silou a ve stylu tower defense
zdroj: tisková zpráva

Ratchet & Clank zaútočí s plnou silou a ve stylu tower defense

19. 7. 2012 11:40 | Preview | autor: Petr Poláček |

Po opancéřovaných chodících slepicích musí následovat něco barevnějšího, co vás rozveselí. A pokud jste někdy měli v prackách PlayStation 2 či 3, tak pravděpodobně víte, že jestli má někdo na rozveselování recept, je to Ratchet s Clankem. V jejich chystaném novém dobrodružství s podtitulem Full Frontal Assault vás krom third-person akce čeká novinka, která se může ukázat jako plus, ale i mínus. Na papíře ale příslib tower defense elementu nezní vůbec špatně.

Budete v něm ovládat Ratcheta, kapitána Qwarka nebo Clanka a vašim úkolem bude odolat nájezdům mimozemských hord v celkem pěti úrovních na trojici odlišných planet. A co je nejlepší, ke stavění a umisťování obranných prostředků, které budou ničit mašírující mimozemce, můžete přizvat kamarády ke společnému hraní ve splitscreenu nebo online.

Ratchet & Clank: Full Frontal Assault je tedy možná menší hra, což znamená, že se nebude prodávat na discích, ale distribuovat pouze skrze PSN, ale prozatím odhalené herní prvky nenaznačují, že by zážitek měl být oproti velkým hrám nějak výrazně...menší či méně intenzivní. Hlavně je nutné, aby zůstal vedle hratelnosti zachován specifický humor, bez něhož by se z jakékoli Ratchet a Clank hry stala hezky barevná, docela zábavná, ale jinak poměrně standardní akční záležitost.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Jak také uvádí PlayStation Blog, ještě si pro vás markeťáci ze Sony připravili před samotným vydáním hry odhalení speciálního online módu a tuny upgradů, potažmo obecně odemykatelného obsahu. No, nedívejte se tak divně, jako byste o hře nechtěli všechno vědět dopředu. Dělají to kvůli vám, ne kvůli sobě.

Nejnovější články