Centurion z MechWarrior Online je stroj střední třídy
zdroj: tisková zpráva

Centurion z MechWarrior Online je stroj střední třídy

19. 7. 2012 11:15 | Video | autor: Petr Poláček |

Kdybych zavřel oči oči a představil si kombinaci MechWarrior Tactics a MechWarrior Online, tak bych se už taky nemusel nikdy probudit. Spojení diplomatické, ekonomické, taktické a plánovací části s přesouváním jednotek i  materiálů po bojišti, se samotným výsadkem, kterému samozřejmě předchází důkladná příprava a vyzbrojení, to zní jako sen, který se člověku může zdát maximálně na smrtelné posteli.

Prozatím tak musím být vděčný za to, že alespoň vznikají samostatné tituly s některými z výše uvedených atributů a vypadají dobře. Platí to o MechWarrior Tactics i MechWarrior Online, která prezentuje jednotku zvanou Centurion na nejnovějších záběrech ze hry.

Vývojáři představují a na záběrech ze hry demonstrují vyzbrojení Centuriona, který se na škále trpaslík – obr řadí někam doprostřed, co do velikosti, pohyblivosti a odolnosti. Je to, jinak řečeno, docela solidně vybalancovaná bojová příšera se solidní rychlostí a výdrží brnění. Když si tohle vezmete do bitvy, je velká pravděpodobnost, že neuděláte špatně, pokud si tedy podmínky nebudou vyžadovat jakýkoli extrémní přístup. V tom případě se obávám, že vám všestranný Centurion moc k užitku nebude.

zdroj: Archiv

Nejnovější články