Quake Champions si od pátku můžete vyzkoušet zdarma
zdroj: tisková zpráva

Quake Champions si od pátku můžete vyzkoušet zdarma

10. 5. 2017 16:31 | Preview | autor: Adam Homola |

Quake Champions se pomalu blíží svému vydání a k obrazu cílového publika jej pomáhá doladit několik uzavřených a časově omezených betaverzí. Do nich se nemohl dostat každý, ale to se s příchodem „technologického testu“ mění. Tvůrci z id Software zapnou servery pro všechny od 12. do 21. května a všem zúčastněným také odstraní roubík v podobě zákazu ze hry streamovat a nahrávat.

Technologický test bude obsahovat všechny zatím dostupné hrdiny, mapy i módy a navrch přidá ještě jeden nový mód Sacrifice. Pod jeho netradičním názvem se ale skrývá jen obyčejný týmový deathmatch osmi hráčů rozdělených do dvou týmů po čtyřech.

V rámci módu Sacrifice by mělo teoreticky záležet na výběru hrdinů a celkovém složení týmu. Quake Champions má sice do Overwatche daleko, ale speciální schopnosti jsou přítomné i zde, a zatímco je tradiční deathmatch především o vašich schopnostech s mířením a bleskově rychlých reakcích, v týmovém deathmatchi už mohou hrát ability jednotlivých postav větší a důležitější roli.

zdroj: Archiv

Vývojáři tentokrát nebudou na hráče uplatňovat ani kompletní, ani selektivní NDA, a tak budou moct všichni účastníci testu hru libovolně streamovat, nahrávat, publikovat z ní obrázky a dělit se s ostatními o své dojmy.

Do technologického testu se dostanete jednoduše, přihlášením se do bety na oficiálních stránkách hry. Nejde tak sice o tradiční otevřenou betu, na tu má hra ještě nejspíš čas, ale kdokoliv se do „technologického testu“ přihlásí, obdrží následně přístupový kód.

Od tohoto pátku do konce příštího týdne tak budete moct hrát bez omezení klidně od rána do večera, na rozdíl od předchozích, časově omezených betaverzí. O Quake Champions jsme se už bavili minulý týden v podcastu a hru pořádnému testu podrobíme určitě i během příštího týdne.

Nejnovější články