Původně mobilní stealth hra République míří na PlayStation 4
zdroj: tisková zpráva

Původně mobilní stealth hra République míří na PlayStation 4

21. 8. 2015 12:42 | Preview | autor: Adam Homola |

Svého času velice zajímavá a svým způsobem originální mobilní hra République se později dostala ve své Remastered verzi na PC a Mac a teď se podívá i na konzole. Vývojáři ze studia Camouflaj oznámili, že République vyjde ze začátku příštího roku na PlayStation 4. Půjde samozřejmě o kompletní balíček celé hry, která se tehdy na mobily dostávala průběžně formou epizod.

Tvůrci zdůrazňují, že v PlayStation 4 verzi République bude i finální pátá epizoda s názvem Terminus. République vyjde jak v digitální verzi na PlayStation Store, tak dokonce i v krabicové verzi.

"Při vývoji République mne inspirovaly některé rané hry z PlayStationu, takže je pro mne teď velkou radostí a zároveň i trošku ironií, že se kompletní République dostane na PlayStation 4," napsal v tiskové zprávě Ryan Payton, zakladatel vývojářského studia Camouflaj.

Připomeňme, že République se točí kolem stealth postupu, hackování a spousty, spousty bezpečnostních kamer. Pokud vám tehdy République utekla, můžete se do ní směle pustit na iOS, Androidu, PC či Macu a neměli byste litovat. Pavel dal hře v recenzi devítku a na Steamu se mohou vývojáři pochlubit 117 pozitivními recenzemi ku 17 negativním.

zdroj: Archiv

Nejnovější články