Příběh Titaniku si prožijete na CryEnginu 3
zdroj: tisková zpráva

Příběh Titaniku si prožijete na CryEnginu 3

16. 4. 2012 13:13 | Preview | autor: levis |

To by v tom byl čert, aby se sté výročí potopení Titanku neoslavilo také ve hrách. Protože profesionálové tentokrát zaspali, musí to za ně dohánět amatérští vývojáři. A v případě týmu ORM Entertainment rozhodně žádní břídilové - pro svoji nadcházející adventuru Titanic: Lost in the Darkness si totiž licencovali rovnou CryEngine 3.

Hra původně vznikala jako mód do Crysis 2, ale nakonec poběží jako samostatný titul. Příběh se má točit okolo přeživšího pasažéra Howarda Williamse, k němuž se v roce 1985 donesou zprávy o tom, že byl nalezen vrak lodi.

Nadšený novinář jménem Daniel Louis jej posléze donutí, aby převyprávěl svůj příběh a rázem se tak ocitnete zpět v roce 1912, kdy byl Williams jen neúspěšným bankovním lupičem.

zdroj: Archiv

Synopse příběhu naznačuje, že protagonista se ze třetí třídy dostane až mezi smetánku, ale ve chvíli, kdy se loď začne potápět, bude čelit těžkému rozhodování - zachránit se spolu s ostatními, nebo davu chudáků ze třetí třídy pomoci ke člunům a riskovat přitom vlastní život? Další informace o hře najdete na blogu.

Nejnovější články