Poznejte inženýra z Team Fortress 2
zdroj: tisková zpráva

Poznejte inženýra z Team Fortress 2

12. 9. 2007 0:01 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Zatímco v poklidu hraje na kytaru a popíjí pivo, okolo vystavěné střílny se starají o houfy nepřátel. + JAK ZÍSKAT PŘÍSTUP K BETĚ?

Oproti seznámení s vojákem je nové video o inženýrovi mnohem více statické, zato však trefně vystihuje jeho obrannou roli na bojišti. Zatímco v poklidu hraje na kytaru a popíjí z lahve pivo, okolo vystavěné střílny se starají o houfy nabíhajících nepřátel, že je přesnosný ukazatel fragů nestíhá počítat. Mezi výbavu inženýra jinak patří brokovnice, pistole a hasák.

zdroj: Archiv


Team Fortress 2 engineer video - stažitelná verze (24 MB, 1280x720)

Valve během večera také oznámili slibovanou novinku: každý, kdo si předobjedná Orange Box, tzn. kompilaci původního HL2, HL2EP1 (obě darovatelné přátelům, pokud je již vlastníte z dřívějška), HL2 Episode Two, Team Fortress 2 a Portal ze Steamu, získá nejen slevu 10% z ceny 50 dolarů, ale také přístup k veřejné betě TF2 a to již příští týden, konkrétně 17. září (nejprve pre-load a pak aktivace). Zahrajete si tedy očekávanou multiplayerovou akci s měsíčním předstihem a zároveň pomůžete tvůrcům v testování, které teď probíhá po celé dny v jejich kancelářích v Seattlu. Jinde než na Steamu by TF2 beta neměla být dostupná. Samotná hra vyjde v USA 10. října, v Evropě o dva dny později a v Čechách až 19. října za 1299 Kč od distributora EA Czech.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články