Ohlášení Deca Sports - překonají Wii Sports?
zdroj: tisková zpráva

Ohlášení Deca Sports - překonají Wii Sports?

6. 1. 2008 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Rozdejte si to s kolegou v krasobruslení, srandovním zjednodušeném fotbálku a jiných disciplínách.

Tento týden oznámená Wii hra Deca Sports nabídne celkem 10 sportovních odvětví - potvrzen je prozatím fotbal, krasobruslení (prý nejzábavnější!), volejbal (i plážový... + společně s fotbálkem až pro 4 hráče), curling, superkros, motokáry, snowboarding a basketbal. Všechny mají být snadno přístupné širokému publiku, ale zároveň nabídnout i větší výzvy zkušenějším hráčům.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Již z prvních obrázků je jasné, že hra míní po vzoru FIFA Street 3 nebo Sega Superstar Tennis kopírovat trend odlehčené grafiky (v rámco možností Wii; mimochodem, podle některých obrázků to vypadá, že se vývojáři reklamně "sčuchli" s firmou Adidas). V odlehčeném duchu se prý nese i jednoduchá & rychlá hratelnost daných disciplín, šitá na míru každému víkendovému hráči (+ malým dětem). Hra nabídne mj. standardní multiplayerové možnosti (neupřesněno zda i online) nebo obvyklý výcvikový režim.

Deca Sports vyvíjí studio Hudson a datum vydání stanovilo na léto 2008 ("náhodou" v době konání letních olympijských her) Očekávám obyčejnou, vcelku příjemnou arkádu, po níž po letním sportovním boomu neštěkne ani pes.
zdroj: PR, Gamespot, Tothegame

jester

Nejnovější články