Nové DLC pro Tropico 5 z vás udělá bondovského padoucha
zdroj: tisková zpráva

Nové DLC pro Tropico 5 z vás udělá bondovského padoucha

27. 3. 2015 11:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Hráči teď sice žijí budovatelskou peckou Cities: Skylines, ale zapomínat by neměli ani na skoro rok starou a neméně povedenou hru z podobného ranku - Tropico 5. Tvůrci z Haemimont Games se totiž připomínají s dalším DLC pro hru s názvem Supervillain, ve kterém si můžete hrát na pravověrného záporáka, který jakoby vypadl z filmů s Jamesem Bondem.

V DLC Supervillain si můžete postavit třeba obrovský laser, ukrytý v nové budově s všeříkajícím názvem Giant Laser. Neposlušné rebely už tak nemusíte honit po lesích s pomocí vašich vojáků, jednoduše je usmažíte laserem. K obřímu laseru přičtěte ještě nový záporácký knír, špetku nového dabingu a novou písničku. Tím to ale nekončí, nové DLC rozšíří Tropico 5 ještě o fungl novou mapu Isla del Pescado a samozřejmě nechybí ani nový scénář "Supervillain", ve kterém vám půjde o dobytí celého světa.

Supervillain DLC je dostupné na Steamu pro PC, Mac a SteamOS za 3 eura. Za připomenutí možná stojí, že tvůrci Tropica si zároveň dávají od strategií menší pauzu a pracují na zajímavé diablovce Victor Vran. Tropico 6 se ale dříve či později určitě dočkáme... Na závěr zbývá už jen odkázat na galerii, kde najdete několik nových obrázků právě z DLC Supervillain.

Nejnovější články