Hylics je podivnost, která vyřeší vaši chuť na originální herní zážitek
zdroj: tisková zpráva

Hylics je podivnost, která vyřeší vaši chuť na originální herní zážitek

10. 8. 2015 18:18 | Preview | autor: Honza Konfršt |

Nezávislý vývojář Mason Lindroth vydal počátkem srpna originálně vypadající mix adventury, japonských RPG a generátoru náhodných textů pod názvem Hylics. Za pouhé 3 dolary slibuje hra zábavu na zhruba dvě hodinky času a psychedelický výlet za hranice běžného vnímání reality. Že to nedává smysl? Buďte v klidu, to ani mně, ale podívejte se na video a udělejte si obrázek sami – Hylics se rozhodně nesnaží nabídnout uniformní zážitek a pokud se vám třeba tříáčková produkce zajídá, tak může právě představený titul být pro vás tím pravým.

Jen u originálně působící grafické stránky hry však nezůstalo, a jak například odhaluje video, tak nepřítele půjde například napadnout i zmrzlým burritem – tento a podobné zážitky jsou dílem náhodného generování textu a mohou být kvalitním zdrojem zábavy.

Fantazii zkrátka v případě Hylics nikdo meze příliš nekladl, což je jedině dobře. Na nedostatek originality si beztak hráči stěžují až příliš často. Zde je navíc k mání za velmi mrzký peníz v podobě jednoho oběda ve čtvrté cenové. Pokud vás tento recept zaujal, zabrouzdejte na server itch.io, kde lze Hylics zakoupit a stáhnout. A nezapomeňte se pak s námi pochlubit se svými dojmy. A recenze? Bude, to si pište.

zdroj: Archiv

Nejnovější články