Horor P.A.M.E.L.A. prošel Greenlightem a vyjde na Steamu příští rok
zdroj: tisková zpráva

Horor P.A.M.E.L.A. prošel Greenlightem a vyjde na Steamu příští rok

2. 10. 2015 18:19 | Preview | autor: Adam Homola |

Sci-fi survival horor s prvky střílečky P.A.M.E.L.A. už letos vydání nestihne, ale do utopického Edenu, kde se přirozeně něco velice pokazilo, se podíváme příští rok. Vývojáři si prošli úspěšně Greenlightem a tak teď už zbývá "jen" hru dodělat a vydat. Nový trailer vás navíc naladí na místní temná zákoutí ráje, ve kterém se chtělo lidstvo co nejvíc posunout směrem k biologickému i technologickému pokroku.

Bohužel to ale nedopadlo tak jak lidé zamýšleli a tak je Eden plný různých frakcí a lidí, kteří vám jdou po krku. Byť bude P.A.M.E.L.A. částečně i horor, můžete nepřátele střílet a od toho tu jsou zbraně a spousta vylepšení. Zlepšovat můžete také své tělo skrze augementace, což bude časem zřejmě nebytně nutné.

Vedle obyčejných nepřátel po vás půjdou klidně celé frakce, každá se svým unikátních chováním a spojenci. Frakce na vás budou navíc dynamicky reagovat a i chování obyčejných nepřátel má být založeno vedle pokročilé umělé inteligence také na osobnostním modelu, tudíž by měl téměř každý střet vypadat teoreticky trochu jinak.

zdroj: Archiv

"Reakce komunity hráčů na Steamu na naši kampaň na Greenlightu nás doslova ohromila. Po pouhých 48 hodinách od spuštění kampaně jsme byli 1. hrou na Greenlightu a do 10 dnů nás Valve schválili," napsal v tiskové zprávě nadšeně Marvin Maalouf, prezident a šéf Nvyve Studios.

Nejnovější články