Gran Turismo 7 by mohlo podle tvůrce série vzejít z šestky
zdroj: tisková zpráva

Gran Turismo 7 by mohlo podle tvůrce série vzejít z šestky

23. 8. 2013 10:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Gran Turismo 6 ještě nevyšlo a už se mluví o sedmičce? Přesně tak. Tvůrce a duchovní otec série Kazunori Yamauchi už myslí hodně dopředu a na gamescomu naznačil, kde a jak by se mohlo objevit Gran Turismo 7. Ono se totiž prý tak nějak počítá s PlayStation 4 verzí pro GT6 a právě z ní by podle Yamauchiho mohlo vzejít GT7. To ale rozhodně nebude na start konzole a pravděpodobně ne ani v příštím roce. Všichni víme jak dlouho to studiu Polyphony Digital trvá, takže Gran Turismo 7 bychom neměli očekávat nijak brzo.

Je tedy dost možné, že vývojáři začnou s portem a přepracováním GT6 na nový engine a novou konzoli, ale nakonec bude změn a novot tolik, že z toho bude najednou sedmička. Yamauchi si podle Joystiqu prý ale není zatím jistý, jestli se jeho vize pro šestku přenese snadno i do sedmičky, takže zatím bychom to měli brát s rezervou, ono to stejně vyjde až za několik dlouhých let. Do té doby můžeme hrát šestku na PS3, nebo Driveclub na PS4.

Když už jsme u toho Gran Turisma tak by stálo za to zmínit, že na tiskové konferenci Sony se oznámilo, že šestka vyjde 6. prosince a rovnou se taky oficiálně na pódiu potvrdily přípravy na celovečerní film. Práce na něm jsou ale teprve na samotném začátku, takže zatím jsou známá jen jména producenů - Mike De Luca a Dana Brunetti, ale jméno režséra, scénáristy, nebo herců je zatím ve hvězdách. Mnohem dříve se ale dočkáme filmu podle Need for Speed, který je už prakticky natočený a měl by se v kinech objevit už v březnu příštího roku.

Nejnovější články