El Presidnete musí být v novém DLC do Tropico 5 ekologičtější
zdroj: tisková zpráva

El Presidnete musí být v novém DLC do Tropico 5 ekologičtější

13. 2. 2015 10:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Ještě pár měsíců a bude to rok, co v květnu 2014 vyšlo Tropico 5. Časem asi vyjde Tropico 6, ale ještě předtím si vývojáři ze studia Haemimont Games odskočí zrubat pár démonů ve stylu Diabla v nedávno oznámeném akčním RPGčku Victor Vran. Ze všeho nejdřív tu ale máme nové DLC pro Tropico 5, které do hry přináší svěží vlnu ekologického smýšlení.

El Presidente si bude nově muset, samozřejmě v rámci dobra svého účtu ve Švýcarsku, hrát na hrozně ekologicky založeného člověka, kterému není osud jeho ostrova a planety u šípku. Pro jednou se tak odloží všechno to uhlí, ropa a podobné suroviny, a nahradí je alternativní zdroje energie, především ve formě větrných farem. Ty můžete vystavět díky nové budově - větrné elektrárně.

Větrné farmy jsou jen jednou novotou z několika. DLC s názvem Gone Green totiž obsahuje i fungl nový scénář "Catch the Toucan!" a novou sandboxovou mapu Isabella. Z méně podstatných novot můžeme jmenovat nový hipísácký účes pro El Presidente a novou písničku plus pár nových namluvených hlášek.

DLC Gone Green vyšlo včera na PC, Mac a SteamOS a Tropico 5 jím rozšíříte za pouhé 4 dolary, takže ti z vás, kdo jste zapálení do ekologického způsobu života a alternativních zdrojů energie, můžete vesele stahovat. Z DLC vyšly i první obrázky, na které se můžete podívat v galerii.

Tropico 5 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články