Důkladný výslech podezřelého na videu z Sherlock Holmes: Crimes & Punishments
zdroj: tisková zpráva

Důkladný výslech podezřelého na videu z Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

29. 8. 2014 17:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Nová dobrodružství zažije jeden z nejslavnějších detektivů (a vy s ním) už na konci září a z dostupných materiálů vypadá Sherlock Holmes: Crimes & Punishments velice slibně. Dojem podtrhuje i nové video, které představí jednu z nejdůležitěšjích částí hry: výslechy.

V novém Sherlockovi můžete obvinit a odsoudit i úplně nevinného člověka. Stačit k tomu jen částečné důkazy a špatná dedukce. Proto byste měli při výsleších dávat obzvláště velký pozor, aby za mřížemi neskončil nějaký nebožák.

Každý výslech začíná důkladnou analýzou postavy - kamera se přepne do speciálního módu, ve kterém rotuje kolem modelu postavy, a vy hledáte indicie. Jak uvidíte na videu, pomoct může opravdu cokoliv - od vrásek, přes vlasy, až po límec nebo kousek papíru čouhajícího z kapsy. Zrovna ten je v případu na videu zásadní, ale pro kompletní profil dotyčného si musíte všimnout třeba i naleštěných knoflíků.

zdroj: Archiv

Když bude potřeba, můžete během výslechu vytáhnout některý z důkazů a tím své argumenty podpořit. Když zvolíte správné otázky, podpoříte je adekvátním důkazem a na svoji oběť trochu zatlačíte, dostanete z ní nakonec všechno co ví.

V Sherlock Holmes: Crimes & Punishments je celkem šest unikátních případů, a každý z nich může mít až pět podezřelých, které musíte podrobit výslechu. Pachatel bude většinou asi jen jeden, ale vy můžete každého z podezřelých odsoudit, klidně i neprávem. Proto bude vaše pozornost při výsleších potřeba víc, než v jiných částech hry. Ostatně Sherlock Holmes: Crimes & Punishments je detektivní adventura a právě rozhovor s potenciálním pachatelem tak bude často vyvrcholením vašeho pátrání.

Hra vyjde už 30. září na PlayStation 4, PlayStation 3, PC, Xbox 360 a Xbox One.

Nejnovější články