Další mise z GTA IV Ballad of Gay Tony
zdroj: tisková zpráva

Další mise z GTA IV Ballad of Gay Tony

25. 9. 2009 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Únos vlakové soupravy, podminování náklaďáku i krátký výlet na jachtě. + VIDEO

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Při nedávné předváděčce druhého datadisku pro GTA IV, nazvaného The Ballad of Gay Tony, došlo i na ukázku několika misí. V jedné chtěl Yusuf, zaměstnanec hlavní hrdiny Luise, ukrást vagon metra a opatrně ho propašovat k arabským překupníkům, kteří si podle vozu chtějí doma postavit zábavní park.

Luis tedy dorazil na Broker, skočil na projíždějící vlak a pak se musel postupně dostat až na jeho konec; mezitím ale bohužel přitáhl pozornost policie, takže celou věc mu začaly komplikovat nejrůznější přestřelky, nemluvě o nutnosti si okamžitě lehnout, kdykoliv se souprava přiblíží k tunelu nebo třeba mostu se sníženým podjezdem. Že to celé dopadne dobře ani nemusíme prozrazovat, vždyť záběr na helikoptéru, která na konci mise odváží jeden vagón, už byl k vidění v nedávném traileru.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tím ale předváděčka v Rockstaru nekončila. Následovala další mise, ve které se Luis zmocnil dodávky, na kterou má spadeno policejní tým SWAT. Cílem bylo s vozem dojet do podzemní garáže a tam ho vystrojit spoustou nášlapných bomb - a pokud nějaké zbyly, nalepit je také na okolní policejní auta. Pak se Luis schová ve stínu a jen počká, než se k vozu přiblíží policejní jednotka.

Nechceme prozrazovat příliš, tak už snad jen dodat, že hlavní hrdina se v datadisku podívá také na jachtu příslušící pašerákům zbraní. Protože i tady věci nepůjdou přesně podle plánu, stačí mít na paměti, že na druhém konci lodi bude zaparkovaná a připravená helikoptéra. A mimochodem, už jste viděli následující fiktivní televizní reportáž z Liberty City, kteoru čerstvě uvolnil Rockstar?

zdroj: Archiv


GTA IV: Ballad of Gay Tony - fiktivní TV reportáž

GTA IV: The Ballad of Gay Tony vyjde 29. října na Xbox Live Arcade - více v našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Padáková mise z GTA IV: Ballad of Gay Tony  [17.9.2009 19:19 - levis]
Více detailů o GTA IV: Ballad of Gay Tony  [9.9.2009 10:10 - miky]
Rozbor videa z Grand Theft Auto IV Ballad of Gay Tony  [2.9.2009 15:15 - levis]

zdroj: Gamespot

Nejnovější články