Padáková mise z GTA IV: Ballad of Gay Tony
zdroj: tisková zpráva

Padáková mise z GTA IV: Ballad of Gay Tony

17. 9. 2009 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Rockstar na předváděčce druhého datadisku poodhalil nové zbraně i jednu konkrétní misi, kdy si s parašutem skočíte z helikoptéry. + OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva V lednu se hitovka loňského roku Grand Theft Auto IV dočkala motorkářského přídavku The Lost and Damned a příští měsíc, tedy v říjnu, na něj tvůrci z Rockstaru navážou rozšířením The Ballad of Gay Tony. Jeho hvězdou bude postava dominikánského imigranta Luise Lopeze, který si v Americe snaží najít živobytí dost podobně, jako to v původní hře dělal Niko Bellic.

A Luisovým zaměstnavatelem je právě Tony Prince, přezdívaný Gay Tony; úspěšný byznysmen a majitel všech možných homosexuálních i heterosexuálních tanečních klubů v Liberty City. Jenže padla kosa na kámen, Tonymu se jeho dřívější machinace začínají vracet a zničehonic je najednou pod tlakem hned několika podivných a nekompromisních investorů, kteří usilují o jeho peníze, kluby i život. Ideální práce pro Luise.

Tonyho pravou rukou bude bizarní postavička jménem Yusuf Amir, který vás také často vybaví zbraněmi: brokovnicí s uříznutou hlavní, bombami, novou puškou v duchu P90, lehkým kulometem ve stylu M249 SAW, zlatou UZI, novou odstřelovačkou anebo automatickou brokovnicí AA-12, do které ve hře najdete i výbušné naboje. Jak brzy zjistíte, jedna přesně mířená rána s takovou municí pošle na onen svět celou posádku policejního auta.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nedávná předváděčka v Rockstaru odkryla třeba misi využívající nového systému skákání s padákem. Luis při tomhle úkolu musel pomoci ruské mafii, která se snaží vykoupit hokejový klub Liberty City Rampage; jednání ztroskotala a tak je na Luisovi, aby vlezl do helikoptéry, nechal se vyvézt až nad jeden obrovitý mrakodrap a pak se i s padákem z výšky spustil na její střechu.

Tím ale skoky nekončí: později v téhle misi budete stejně dobře skákat z jednoho oken přímo na jedoucí kamion. A v rámci celého datadisku na vás pak čekají i nepovinné mise, ve kterých půjde s parašutem skákat i z různých dalších budov. Minimálně za to budete odměněni extra balíčky s peněz - a také dost jedinečným zážitkem, slibují autoři.

GTA IV: The Ballad of Gay Tony vyjde 29. října na Xbox Live Marketplace - více v našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Více detailů o GTA IV: Ballad of Gay Tony  [9.9.2009 10:10 - miky]
Rozbor videa z Grand Theft Auto IV Ballad of Gay Tony  [2.9.2009 15:15 - levis]
GTA IV: Ballad of Gay Tony - první ukázky a info  [31.8.2009 14:14 - jd]

zdroj: Gamespot

levis

Nejnovější články