Další DLC pro Call of Duty: WWII vás vezme do Egypta, Dunkirku i do nebes
zdroj: tisková zpráva

Další DLC pro Call of Duty: WWII vás vezme do Egypta, Dunkirku i do nebes

28. 3. 2018 11:00 | Preview | autor: Patrik Hajda |

DLC The War Machine je po lednovém The Resistance druhým ze čtyř obsahových přídavků, které během letošního roku doputují do Call of Duty: WWII. Strukturou jsou obě DLC v podstatě totožná – tři nové mapy, další kapitola Nazi Zombies a nová mise módu War. The War Machine sice nemá pro nás tolik atraktivní Prahu, ale výběr nových lokací by vám i tak měl udělat radost.

Co by to bylo za svět, kdyby se ve hře zasazené do druhé světové války neobjevil Dunkirk. Pokud jste viděli stejnojmenný film od Nolana (případně jakýkoliv dokument), pak asi víte, jak nepravděpodobné je přežít na tak otevřeném místě, jakým je pláž. Zleva vám v ústupu brání moře, zprava pás budov obsazený nepřáteli. Taková mapa přímo volá po snajprech.

Pokud se zde ubráníte, dost možná vás následně pošlou mezi pyramidy. Další novou mapou je totiž Egypt s dobře rozpoznatelnými ruinami poblíž Gízy. Některé poslouží jen jako kulisy v povzdálí, ale jeden z chrámů uprostřed mapy pozná na vlastní sloupy, jak moc je válka krutá k historickým památkám.

DLC The War Machine zdroj: tisková zpráva

Z vyhřátých písků vás pak odvelí třeba do Německa na raketovou základnu V2. Ta je pravým opakem Egypta a Dunkirku, tedy mnohem stísněnější a velice kontaktní. Kdybych si mohl vybrat, tak tady bych rozhodně nebojoval. Bůhví, do čeho se může zavrtat odražená kulka…

To by byly tři nové mapy pro klasické módy multiplayeru. Vedle nich se můžete těšit ještě na operaci Husky, což byla spojenecká invaze na Sicílii, kterou jste absolvovali třeba v úvodu hry Mafia II. Tato nová mise módu War vás vezme do přístavů v Neapoli a Palermu, kde zajistíte informace o nepřátelských cílech, předáte je velitelství a následně se přesunete do vzduchu, který vyčistíte od nepřátelských letadel.

Posledním obsahem DLC je The Shadowed Throne, další část příběhu s nacistickými zombiemi, v níž se s nemrtvými poperete o Berlín. DLC The War Machine vyjde samostatně i v rámci season passu 10. dubna na PlayStation 4. O pár dní později dorazí i na PC a Xbox One.

DLC The War Machine zdroj: tisková zpráva

DLC The War Machine zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články