Čtyři hrdinové z Dawn of War II: Retribution
zdroj: tisková zpráva

Čtyři hrdinové z Dawn of War II: Retribution

29. 11. 2010 15:15 | Preview | autor: levis |

Relic na svém oficiálním blogu zveřejnili bližší informace o čtyřech hrdinech, s nimiž se setkáte v nadcházejícím datadisku sci-fi RTS Warhammer Dawn of War II: Retribution. Konkrétně se jedná o postavy starodávné mimozemské rasy Eldarů, kteří vynikají psychickými schopnostmi a umí vidět do budoucna. Mezi takové patří i chladná a pragmatická Autarch Kayleth, jinak mistryně války i taktizování a sama vyhlášená válečnice. K jejím přednostem patří hlavně skákání i s nadřazeným "superskokem" Skyleap, během kterého Aureth vyhodí několik granátů.

To třeba statný Ronahn se kdysi vzdal příbuzenství se svojí rasou a jen tak se potuluje po vesmíru, většinou právě jako spojenec Kayleth. Umí se nepozorovaně inflitrovat do nepřátelské základny a způsobit protivníkovi poškození z dálky, případně odvést pozornost hlídek či nejbližších jednotek k nějakému náhodnému stínu.

Vůbec nejzkušenější z hrdinů je veterán Veldoran, který umí vykládat proroctví Farseerů a na bojišti nechá třeba vzplanout celý kus mapy nebo se dovede uzdravovat, když vysaje kus života z nejbližší jednotky.

Konečně čtvrtou hrdinkou je Elenwe, která svými schopnostmi drží při životě mnoho eldarských životů. Mezi její skilly patří uzdravování okolních jednotek nebo zpomalení času pro všechny okolo stojící nepřátele. Všechny čtyři protagonisty si můžete prohlédnout na následujících obrázcích:

Warhammer Dawn of War II: Retribution vyjde v březnu 2011 pro PC.

Nejnovější články