Víkendové slevy Shop.Games.cz, tentokrát s bonusem zdarma!
zdroj: tisková zpráva

Víkendové slevy Shop.Games.cz, tentokrát s bonusem zdarma!

16. 4. 2011 0:48 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Na internetovém herním obchodě Shop.Games.cz pokračuje i tento víkend další speciální slevová akce. Tentokrát se ale ke čtyřem atraktivním slevám přidává ještě jedno lákadlo: ka každé objednávce učiněné v rámci této akce dostanete navíc výbornou strategii Rise of Nations: Rise of Legends zdarma! Normálně se přitom tato hra prodává za 139 Kč. A k jakým titulům tento zajímavý bonus nabízíme?

Metro 2033: The Last Refuge za 199 Kč (namísto 599 Kč)

Střílečka Metro 2033 patřila mezi nejpříjemnější překvapení loňského roku. Atmosférická akce se zajímavým příběhem je tento víkend na Shop.Games k sehnání jen za 199 Kč!

Medal of Honor Limited Edition za 499 Kč (namísto 1199 Kč)

Limitovaná edice podařeného návratu série Medal of Honor přináší navíc několik zbraní, ke kterým máte přistup rovnou od začátku. Ve slevě je nyní tato 3D akce k dispozici za pěkných 499 Kč.

Unreal Anthology za 149 Kč (namísto 299 Kč)

Unreal je naprostá herní legenda, a pokud jste jeho první díly minuli, můžete si doplnit vzdělání díky této kolekci, která obsahuje první i druhý díl Unrealu a návdavkem ještě Unreal Tournament a UT 2004. Čtyři hry jen 149 Kč!

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky za 199 Kč (namísto 399 Kč)

Příběhový prequel k přelomovému Shadow of Chernobyl odstranil celou řadu chyb svého předchůdce a fanoušci si jej velmi oblíbili. Pokud jste s ním ještě neměli tu čest, máte možnost to nyní snadno (a levně) napravit.

Pozor - tato slevová akce končí o půlnoci z neděle na pondělí a je samozřejmě omezena i velikostí skladových zásob.

Nejnovější články