1. Máj na Shop.games.cz se dvěma hrami zdarma!
zdroj: tisková zpráva

1. Máj na Shop.games.cz se dvěma hrami zdarma!

1. 5. 2011 0:06 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

O víkendové slevě internetového obchodu Shop.games.cz vás tentokrát informujeme s jednodenním zpožděním, takže jsme se celou akci rozhodli protáhnout výjimečně i přes celé pondělí. Ještě začátkem týdne si tak můžete vybrat z další nabídky čtyř cenově výhodných her. A pozor! Ke každé objednávce dostanete navíc i skvělý bonus. Zdarma vám pošleme hned dvě hry - adventuru Sherlock Holmes vs Arsene Lupin a akční pecku Just Cause!

Star Wars: Knights of the Old Republic II za 249 Kč (namísto 499 Kč)

KOTOR 2 patří dodnes mezi RPG, které si stojí za to zahrát, a přesto už jde vlastně zároveň i o nesmrtelnou klasiku. Za 249 Kč může přibýt i do vaší herní kolekce.

The Sims 3 za 699 Kč (namísto 1199 Kč)

Jedna z nejprodávanějších herních sérií všech dob byla třetím dílem dotažena takřka k dokonalosti. The Sims 3 můžete nyní v české verzi získat za vynikajících 699 Kč!

Icewind Dale + Heart of Winter za 149 Kč (namísto 299 Kč)

Klasika RPG žánru od Black Isle Studios je v této edici obohacena o datadisk Heart of Winter. Pokud ještě tuto perlu nemáte ve své sbírce, je tu skvělá příležitost to napravit.

The Settlers V: Dědictví králů Zlatá edice za 149 Kč (namísto 299 Kč)

Edice obsahuje původní hru The Settlers V a datadisk, na kterém najdete 20 nových misí, editor map a další bonusy. Hra je v českém jazyce.

Nabídka platí do půlnoci 2. května, nebo do vyprodání zásob.

Nejnovější články