Tea Club #23: Honza Vaněček o deskové hře Battle for Nethervein
zdroj: tisková zpráva

Tea Club #23: Honza Vaněček o deskové hře Battle for Nethervein

21. 8. 2016 10:53 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Ten večer, kdy jsme s Honzou Vaněčkem zasedli do studia, byl letní. Venku řvali ptáci a šuměly stromy, ale my se dostali jinam. Do země chapadel a kouře, do krajiny cthulhu a steampunku. Právě tam se odehrává bitva, která rozhodně o osudu světa, a když ne o něm, tak o tom, kdo vyhraje v Battle for Nethervein. O české deskovce inspirované MOBA hrami, především Heroes of the Storm, jsme psali nedávno s tím, že hra pro až šest hráčů by mohla být zábavná. A že to není počítačová? To nevadí! Podle našeho vašeho průzkumu máte o deskovky zájem. V Tea Clubu uvidíte na vlastní oči a uslyšíte na vlastní uši další detaily.

Honza Vaněček a jeho studio From the Void rozhodně nejsou začátečníci. Honza je české deskovkové komunitě dobře znám svojí karetní hrou Shuffle Heroes a předchozí McJohny's. V našem rozhovoru se kromě Battle for Nethervein rozpovídal o své minulosti, o deskovkové komunitě v Česku, o náročnosti při prosazování českých deskovek v zahraničí, o komplikacích s distribucí nebo o pořádání deskovkových game jamů.

Jak je na Games.cz zvykem, kromě video verze si můžete stáhnout i audio pro poslech v autobuse, tramvaji, metru, vlaku, letadlu, ponorce, Mezinárodní vesmírné stanici nebo v autě.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články