Sledujte Fight Club #473 o roztodivných simulátorech
zdroj: Vlastní foto autora

Sledujte Fight Club #473 o roztodivných simulátorech

22. 4. 2020 15:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Prodejce drog, profesionální zloděj, zlatokop, patolog, bezdomovec… To jsou všechno povolání (klidně i nedobrovolná), ke kterým se v běžném životě jen tak nedostanete. Naštěstí si je můžete vyzkoušet ve hrách, v simulátorech, na které zbytek herního světa často nahlíží tak trochu skrz prsty. O takových podivnostech si budeme povídat v dnešním Fight Clubu.

V herním světě se toho za uplynulý týden mnoho neudálo. Na velká oznámení ohledně nové generace konzolí stále čekáme, letošní očekávané hry jsou daleko a neustále se odkládají ještě dál. Ale žánr divných simulátorů kvete, a proto jsme se rozhodli, že se na něj blíže podíváme.

K bizarním zážitkům má z naší redakce nejblíž Patrik, kterému nevadí trávit dlouhé hodiny opravováním aut a tanků, restaurováním budov a podobnými kratochvílemi. Ale i ostatní z osazenstva prozradí, kdy to už nevydrželi a podlehli kouzlu prapodivných her, případně na jakou takovou hru stále čekají.

Určitě i vy máte zkušenosti s různými obskurními tituly, tak se neváhejte zapojit do diskuze na jednom z chatů na YouTube, Twitchi a Mixeru. Tam všude budeme vysílat živě od 16:00. Těšíme se na vaše postřehy a dotazy!

zdroj: Vlastní

Nejnovější články