Redakce Games.cz odpovídá na dotazy čtenářů v záznamu Social Club #4
zdroj: tisková zpráva

Redakce Games.cz odpovídá na dotazy čtenářů v záznamu Social Club #4

11. 5. 2014 13:15 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Ve čtvrtém dílu podcastu Social Club, kde neúnavně odpovídáme na všechny dotazy od našich čtenářů, se na černou a bílou pohovku posadili vedle Pavla Dobrovského i Petr Poláček, Martin Bach a Lukáš Grygar.

Po stručném servisním okénku, ve kterém jsme se svěřili s radostmi a strastmi kolem uzávěrky Levelu 242, a naposledy jsme vás pozvali na Gameday do Třeboně, jsme si pustili audio dotaz a následně se pobavili o tom, jak je to s licencemi reálných aut do závodních her. Další otázky, ať už pocházely z chatu, nebo nám dorazily emailem, nás dovedly k tématům jako PC verze FIFA a NHL, Dark Souls II, osud PSN+ na PlayStation 3 a konečně i k sérii Call of Duty, kvůli které se na chvilku chytli Lukáš s Martinem.

Nakonec jsme se ale všichni usmířili a společnými silami jsme mohli vyhlásit nejen vítěze minulé soutěže o State of Decay pro Xbox 360, ale především zbrusu novou soutěžní otázku, přes kterou vede cesta k výhře PC verze nedávno recenzované arkády Trials Fusion.

Audio verzi Social Clubu 4 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je vám k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Dotazy do dalšího Social Clubu můžete už nyní posílat na email podcast@games.cz nebo je osobně namluvit na záznamník telefonního čísla 226 258 505.

Nejnovější články